Már a megjelenés előtt megérkezett az első patch a Diablo IV-hez

  • Írta: zoenn
  • 2023. június 5.
  • Letöltés
Link másolása
A Blizzard az igéretek szerint szorgalmasan figyel a játékosok visszajelzéseire, így a megjelenés előtti javítás is a korai tapasztalatok alapján készült el. Számos karakterosztály kapott némi finomítást.

A szám szerint 1.0.2d patch már minden platformon elérhető tegnap óta, és a legfontosabb változás, hogy még holnapi hivatalos premier előtt jó néhány karakterosztály egyensúlyán változtattak a fejlesztők.

A csapat összességében elégedett a változásokkal, a cél az, hogy sokkal kiegyensúlyozottabb és élvezetesebb élményt hozzanak létre minden téren. Az early access premier ráadásul simán ment, nem fordultak elő szervergondok, bár akik nem rendelték elő a drágább kiadásokat, azoknak csak holnap nyílik meg Sanctuary világa.

A folt után egyes képességek és buildek sokkal hatékonyabbak lesznek, a nekromanták Blood Lance sebzése például 67,5 százalékról 80 százalékra nőtt, a Blood Wave-é pedig 30 százalékkal javult. A barbárok Challenging Shoutja kicsit OP lett, négyről két százalékra csökkentették a sebzést, a közkedvelt Whirlwindé pedig 50-70-ről egész jelentősen, 16-26 százalékra csökkent.

A szokásos stabilitási és összeomlás javítások mellett számos kisebb-nagyobb változást kaptunk a patchben, a részletekért fáradjatok el a hivatalos webhelyre!.

3.
3.
Khaszás
"hogy sokkal kiegyensúlyozottabb és élvezetesebb élményt hozzanak létre minden téren"
Barb játékosok nem hiszem hogy egyet értenek ezzel :D
2.
2.
delphijos
Nem csak konzolon, volt olyan ismerősöm akinek nem engedte a rendszer a play-t, mert nem ismerte fel hogy az űber pro + verziója van.
1.
1.
Hubert von Boyler
“ Az early access premier ráadásul simán ment”
Ja, kivéve konzolokon, főleg playstationön, ahol a lemezes verziók és digitális kiadások egyaránt szeretnek nem működni a battle.net nem megfelelő kapcsolódása miatt több ezer embernek, csak ezt most a blizzard szeretné eltusolni, hogy konkrétan loptak, mert fizettek az emberek plusz pénzt az előbbi hozzáférését és nem kapták azt meg, és elég csak felmenni a hivatalos blizzard fórumra megnézni, vagy akar redditre, és lehet látni hogy nem egy pár ember járt így.

https://us.forums.blizzard.com/en/d4/t/main-thread-playstation-unable-to-find-valid-license-too-many-requests/23638/3086
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...