Ezek a címek kerülhetnek a Metal Gear Solid Master Collection Vol. 2-ba

  • Írta: szlav
  • 2023. június 23.
  • Pletyka
Link másolása
Ha lesz Vol. 1, akkor bizony lesz Vol. 2 is! Habár nem volt túl nehéz megtippelni, hogy miket tartogathat a később várható gyűjtemény, a Konami látszólag a saját weboldalán már ki is szivárogtatta a csomag tartalmát.

Tegnap nálunk is olvashattátok a hírt, miszerint hét különböző Metal Gear-játékot tartogat majd a Metal Gear Solid Master Collection Vol. 1 Tisztességes gyűjtemény ez, de közel sem a franchise teljes csomagja - nem véletlen ugyebár a megnevezés, számíthatunk később a Master Collection Vol. 2 érkezésére is.

A széria rajongói pedig jól tudják, hogy akad még pár igazán nagy durranás, amelyeknek nem ártana a multiplatformos, modernizált kezelés. A Konami az adatbányászok szerint már gyakorlatilag a színfalak mögött már meg is ágyazott a második gyűjteménycsomag játékainak, a kollekció weboldalán elhelyezett idővonalon ugyanis már előre helyet hagytak a Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriotsnak, a Metal Gear Solid: Peace Walkernek és a széria legutolsó darabjának, azaz a Metal Gear Solid V: The Phantom Painnek is.

Az tehát több, mint valószínű, hogy ezek a címek helyet kapnak a második gyűjteményben, valószínűleg minden extrával és DLC-vel együtt. Az említett címek közül kiemelten izgalmas a Guns of the Patriots multiplatformosodása, hiszen a mai napig kizárólag PlayStation 3-an játszható ez az epizód.

Mindez azonban még jóval odébb van. Egyelőre érdemes a Master Collection első felvonását várnunk, amely október 25-én érkezik PC-re, Xbox Series X/S-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre.

4.
4.
Csoki80
3.
3.
Mardük
MGS4 stabil fps-el...omg!
2.
2.
Sophisticated Karen
Ha ez így van, akkor ez jó hír.
1.
1.
crytek
MGS4 vajon csak sima port lesz vagy valami felújítást kap majd..érdekes lesz.

Nem mellesleg ezt simán eljátszhatnák a silent hillel is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...