E3 2007: Füst, füst és füst a Pro Street-ben

  • Írta: rility
  • 2007. július 13.
  • Videó
Link másolása
Egy újabb videó érkezett a Need for Speed sorozat következő részéről, a Pro Street-ről. A fejlesztők nagyon ráálltak a füst tökéletes megjelenítésére!
Egy újabb videó érkezett a Need for Speed sorozat következő részéről, a Pro Street-ről. A fejlesztők nagyon ráálltak a füst tökéletes megjelenítésére!

Az új muviban rengeteg ingame jelentet láthatunk, megtekinthetjük az új füst modelt is mely igazán jóra sikeredett az előző részekhez képest. A grafikára se lehet panaszunk, szép útviszonyok, csodálatos tájképek és fantasztikus autógrafikák fogadnak majd bennünk a Pro Street-ben! Kiderült pár új információ is az új NFS jövevényről. Ezek szerint a bajnokságra több, korlátozott számú járművet is elvihetünk, melyeket aztán ha összetörünk, kezdhetjük elölről az egészet. Így hát érdemes óvatosan hajtanunk jószágunkkal, nehogy pórul járjunk a túlzott pörgésben!

18.
18.
Madd Dogg
a nitró annyira nem hiányoza...mindig csak arra pályázik az ember, h hú na töltődjön már, é itrózhatk. a látványt is arra hegezték ki. nem s ara igyelt az ember, hogy hyaegyen be jól egykanyart,majd úgyis egyenesben kilő..... csak hú nitró, és a fejem is mosódik a gép előtt....

mosódjon anélkül, és égre megtanulhatunk játszani is.
18.
18.
Madd Dogg
am a videóbnis nyom nitrot a BMW úgyhogy lesz...
17.
17.
huszti
u.i: mikor elszállnak az autók az veszett jó!
16.
16.
huszti
1: azt mondták, nem lesz nitró

2: azt mondták, nem lesz utcai verseny.

akkor hogy is van ez?
15.
15.
Black Dragon
#15 A Carbonnál csak királyabb lehet, végre kicsit jobban hasonlít a klasszikus nfsekez :)
14.
14.
majoros25
Hát ez szászór jobb lesz mint a carbon az tuti haha egymilliószór nagyon király lett!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D
12.
12.
Ne4ndR
szerintem jó lesz ez a nyú gém, a törés is egész jó, az tény hogy nem flatout de ez nem is roncsderbi, meg azért a fl-ben sem robbantak szét az autók meg esett le róla a kerék egyből.
11.
11.
Linkines
Szerintem elég jó lessz a játék ahhoz képest, hogy egy arcade játékról beszélünk.
10.
10.
Csacso
9.
9.
Utys
Sebesség: ötös, nagyon ott van. A fíling is meglesz. A városos pálya elég semmitmondó volt, de a sivatag. Komolyan a régi NFS fíling jött vissza. A kaktuszok, mondjuk talán kicsit túl könnyen kidőltek, meg mintha kicsit furán pattogott volna egy-két kocsi, de az aszfelt rettenetesen ocsmány specular mappjáról ne is beszéljünk. A füst viszont megint csak nagyon profi lett. Jónak ígérkezik.



Hunlancer: Lezsámítva a negyedik és ötödik részt, törés sem volt a saját kocsidon. Most lesz, de persze máris nem jó...mit vártál egy arcade játéktól?
8.
8.
daneelolivaw
"Hát ez a törésmodell elég gyenge, ahhoz képest mennyire el voltak szállva, hogy törnek a járgányok...Repül a kocsi egy hatalmasat és leszakad a lökhárító...gratulálok, maradok a Flatoutnál"



hát akkor maradj annál, megáll az eszem, néhány ember igényeit egyáltalán nem lehet kielégíteni, ők mindenben találnak hibát.... akkor javaslom, ne rakd fel a gépedre, nehogy kipróbáld, te túl jó vagy az ilyen szar játékokhoz!
7.
7.
tjames
Jóval szimulátorosabb lesz mint elődei. Látszik hogy küzdeni kell hogy az úton maradjon a vas. Viszont akkor szinte kötelező lesz a kormány hozzá :) Mindenesetre negyon jónak néz ki! Sőt, brutál!
6.
6.
Ternyi
Sztem eszméletlen jó h visszamentek végre a sivatagba!!!!Remélem még erdős pálya is lesz a HP2 böl!Monnyuk a törések azok igaz nem az igaziak dedurvaállat az biztos:)

köszi a videot leszedem megnézem ugy van e hangja...
5.
5.
bardan
fúúú sztem nagyon jó lesz :) bár nem bizom el magam mer a carbonnál is ez volt :s a füst télleg nagyon faxa de remélem nem viszik túlzásba, azért remélem ebben az nfs-ben visszajön aza pörgés & sebességérzet ami az MW-be volt ;)
4.
4.
Hunlancer
Hát ez a törésmodell elég gyenge, ahhoz képest mennyire el voltak szállva, hogy törnek a járgányok...Repül a kocsi egy hatalmasat és leszakad a lökhárító...gratulálok, maradok a Flatoutnál
3.
3.
rility
Nem tudni miért nincs hangja, ez ilyen! :) Sajnos a hírbe se tudtuk máshogy beszúrni...
2.
2.
SH4D0W
Tetsziiiiiiiiiiiiiik! :) Jó lesz ez, ha el nem rontják... :)
1.
1.
Asztaaa!! A sivatagos rész visszahozta a régi NFS fíling-et!! Tényleg kemények az utak. Huhh.. jó lesz ez..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...