Jövőre csúszik a Total War: Pharaoh az Epic Game Store-ban

  • Írta: pandaril
  • 2023. szeptember 24.
  • Csúszás
Link másolása
A játék steames megjelenése változatlan marad, az Epic-es előrendeléseket pedig automatikusan törölték. A játék természetesen megjelenik majd az Epic áruházában is, csak később.

A múlt héten kapott megjelenési dátumot a Total War-széria új része, az egyiptomi Pharaoh, és már a rendszerkövetelmények is ismertek. Azonban nem minden digitális áruházban lesz egyszerre elérhető. A Creative Assembly a játék frissített GYIK-oldalán tisztázta, hogy a Pharaoh Steamen továbbra is október 11-én érkezik majd, azonban az Epic Game Store-ban csak 2024 elejétől lesz elérhető.

A döntés mögött az Epic részéről érkező közösségi funkciók implementálásának igénye áll, amelyhez a fejlesztőknek plusz időre van szüksége. Az Epic törölte az előrendeléseket, azonban a játék továbbra is megjelenik majd az áruházukban, ahogy a tervezett cross-play funkció is változatlanul megmarad. A dolog következménye, hogy az Epic-felhasználók kimaradnak a szeptember 29-i early access hétvégéből és elesnek a többi előrendelői bónusztól is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...