82 éves korában elhunyt a Harry Potter-filmek Dumbledore professzora

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. szeptember 28.
  • Gyászhír
Link másolása
A családja közleménye szerint Sir Michael Gambon, a legendás ír-brit színész tüdőgyulladásban, békésen hunyt el a kórházi ágyán.

"Szomorúan jelentjük be Sir Michael Gambon elvesztését." - áll a közleményben, amit az ír-brit színész családja tett közzé. - "A szeretett férj és apa, Michael békésen hunyt el a kórházban, felesége Anne és fia, Fergus mellett, egy tüdőgyulladást követően." Sir Michael Gambon közel 60 éves színészkarriert futott be, és a pályája során összesen 148 filmes és televíziós szerepet játszott el. Gambon olyan nagyszerű filmekben mutatta meg a tehetségét, mint a méltán ismert Harry Potter-sorozat, a Fantastic Mr. Fox és a Doctor Who. Michael Gambont 1998-ban lovaggá ütötték a szórakoztatóiparban tett szolgálataiért, emellett négyszer nyerte el a legjobb színésznek járó BAFTA-díjat. Nyugodjon békében! 

3.
3.
delphijos
És ne felejtsük el azt se, hogy ő már a 2. film után vette át a szerepet, mert az első kettőben Richard Harris játszotta Dumbledore-t, aki sajnos szintén elhunyt.( A film megjelenését se érte meg )
2.
2.
Lizard0828
Nuygodj Békében Professzor!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...