Brit toplista: az újév első hetét is a Hogwarts Legacy vitte

  • Írta: zoenn
  • 2024. január 12.
  • Toplista
Link másolása
Mondhatnánk, hogy az Egyesült Királyságban a helyzet változatlan: a január 6-án véget ért héten a Harry Potter világán játszódó varázslókalandból adtak el legtöbbet - már ami a dobozos eladásokat illeti. A második helyen az EA Sports FC 24 áll.

A Gfk nyilvánosságra hozta az újév első hetére vonatkozó dobozos eladási toplistát. Minden meglepetés nélkül a Hogwarts Legacy ezúttal sem talált legyőzőre, még úgy is, hogy az eladások 46 százalékkal estek vissza. A PS5-ös verzió eladásai nőttek, ezt azért illik megjegyezni.

A második helyen sincs változás: az Egyesül Királyság bizony focis nemzet, így az EA Sports FC 24 tanyázik a második helyen, megelőzve a Super Mario Bros. Wondert, amely egy helyett visszaesett egy hét alatt. Egy helyi promóciónak köszönhetően a Mortal Kombat 11 a nyolcadik helyről a negyedikre ugrott fel, érdekes, hogy nem a széria aktuális részéről van szó. A Mario Kart 8 Deluxe lett az ötödik, úgy hogy az eladásai a felére esetek vissza.

A lista többi része a megszokott címeket tartalmazza, új belépők nincsenek, talán majd Like a Dragon: Infinite Wealth és a Tekken 8 felrázza majd a sorrendet hamarosan.

1. Hogwarts Legacy
2. EA Sports FC 24
3. Super Mario Bros. Wonder
4. Mortal Kombat 11
5. Mario Kart 8 Deluxe
6. Call of Duty: Modern Warfare 3
7. Marvel’s Spider-Man 2
8. Grand Theft Auto 5
9. Nintendo Switch Sports
10. Minecraft (Nintendo Switch)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...