Brit toplista: a bronzérmet szerezte meg a The Last of Us Part II Remastered

  • Írta: zoenn
  • 2024. január 26.
  • Toplista
Link másolása
Végre némi mozgolódás vette kezdetét az Egyesült Királyság toplistáján, ám az új megjelenések közül egyedül a The Last of Us Part II Remastered csípte meg a dobogót, míg az új Prince of Persia csak a negyedik lett.

A múlt héten helycsere történt az Egyesült Királyság eladási toplistáján: a Hogwarts Legacy visszaszerezte az 1. helyet az EA Sports FC 24-től, úgyhogy továbbra is fej-fej mellett haladnak hétről-hétre.

Akadtak új belépők is a január 20-án véget ért héten, a The Last of Us Part II Remasterednek sikerült megszereznie a harmadik helyet, amiből kétszer annyi fogyott PS5-ön, mint Part I-ből a 2022-es megjelenésekor. A Prince of Persia: The Lost Crown is remekül teljesített, a nagyágyúk mögött egy korrekt 4. helyet csípett meg, reméljük, megmarad a lendülete a jövő héten is, hiszen megérdemli!

A lista további résztvevői a szokásos címek közül kerültek ki, viszont ma jelent meg egy rakás ígéretes anyag, köztük a Like a Dragon: Infinite Whealth és a Tekken 8-is, úgyhogy érdemes lesz figyelni a jövő heti összesítést.

1. Hogwarts Legacy
2. EA Sports FC 24
3. The Last of Us Part 2 Remastered
4. Prince of Persia: The Lost Crown
5. Mortal Kombat 1
6. Super Mario Bros. Wonder
7. Call of Duty: Modern Warfare 3
8. Mortal Kombat 11 Ultimate
9. LEGO Star Wars: The Skywalker Saga
10. Mario Kart 8 Deluxe

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...