The Hunt - harc a túlélésért

  • Írta: Daks
  • 2007. augusztus 8.
  • Bejelentés
Link másolása
A játék főszereplőjeként egy The Hunt nevű TV showban kell részt vennünk, mely nem más, mint a kormány legújabb, bűnözés elleni kampányának része.
A játék főszereplőjeként egy The Hunt nevű TV showban kell részt vennünk, mely nem más, mint a kormány legújabb, bűnözés elleni kampányának része.

 

2025-ben a bűnüzés akkora mértéket öltött, hogy a kormány egy furcsa ötlettől vezérelve különleges döntésre szánta el magát. Egy millió állampolgár testébe épített nyomkövetőt, ezek közül pedig mindig kiválasztanak egyet, aki a The Hunt főszereplője lesz. Beküldik őket a legbalhésabb negyedbe, hogy azok harcolva a túlélésért minél több rosszfiút tegyenek el láb alól. Beteg ötlet, ráadásul az egészet közvetítik a TV-ben!



A játékot a Buka Entertainment és az Orion Games jegyzi, lesz benne mindenféle shading és lighting szépség, Ageia PhysX támogatás, cselekményes egyjátékos kampány, deathmatch, TDM, Survival mode, meg persze rengeteg erőszak és vér.
8.
8.
Slik
Én ezt olvastam a GTAplace.hu-n



A gamerek többsége nyílvánvalóan vérszemet kap a kissé túlbuzgó floridai ügyvéd hallatán, amire meg is van az okuk. Akik nem ismernék még a történetet, azoknak vázolom:



Jack Thompson



Jack Thompson nem más, mint az egyik legellenszenvesebb médiaszereplő a játékfejlesztők és kiadók számára. Az említett úriember nagyon sok alkalommal támadott meg különbözőféle játékokat (beleértve az EA Games által fejlesztett The Sims sorozatot), az általa vélt, gyerekeknek ártalmas tartalmak miatt. Szerencsére ezen perek nagy részét elvesztette, majd később a TakeTwo beperlésénél, betelt a pohár és szépen elintézték, hogy Jack ne támadhassa többször a Grand Theft Auto játékok kiadóját és fejlesztőjét.



De most térjünk a lényegre...A GamePolitics.com szerkesztői kaptak egy e-mailt, magától Thompsontól, melyben kifejti, hogy a Floridai Ügyvédi Kamara pszichológiai vizsgálatokat, valamint ügyvédi tevékenyégeinek megszűntetését igényelte.



Thompson nem először esik át pszichológiai vizsgálatokon... A 2005-ben kiadott "Out of Harm's Way" című könyvében megemlíti, hogy a kamara már egyszer, még a 90-es évek idején benyújtotta kérelmét a felsőbb szerveknek. Sajnos akkoriban átment a teszteken és 20.000$-ra perelte az ügyvédi kamarát.
7.
7.
Alhun
Egész jó, ha már Jack Thompson a Rockstar játékait nem támadhatja, akkor is adnak neki finomságokat :)
6.
6.
Mr 14
vigyázzunk Jack Thompson meg ne tudja:OxD
5.
5.
JcGross
EZ DE LOL! Inkább jáccatok a manhuntal. Én már jáccottam vele és ahogy olvastam ezt a cikket lehet hogy megin fel rakom. 1 az 1ben ugyanaz.
3.
3.
Csacso
igazatok van kb. 1 hónapja lesz a piacon annyira fogjáktámadni.
2.
2.
huszti
már msot befogják tiltani...TUDOM! TUDJUK! Igaz srácok?



Manhunt 2 mikor lesz? Elvileg már rég meg kellett volna jelennie!
1.
1.
Waz
ManHUNT beutéses játek?!Már holnaptol kezdhetik is lefújni az egészet mert rászáll a sajtó a sok vérengző anyuka, apuka, hogy hogy merészelnek ilyen típusújátékokat csinalni!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...