Letartóztatták a PlayStation-utálót

  • Írta: fojesz
  • 2007. augusztus 12.
  • Érdekesség
Link másolása
Egy fiatal srácot tartóztattak le a minap, amiért a PlayStation iránti gyűlöletét nem éppen a legmegfelelőbb módon adta ki magából.
Egy fiatal srácot tartóztattak le a minap, amiért a PlayStation iránti gyűlöletét nem éppen a legmegfelelőbb módon adta ki magából.

Az úriember ugyanis egy fekete filctollal az ismert Toys 'R Us névre hallgató szaküzletben 23 műanyag - PS3-játékokat lopás ellen védő - plexifalat firkált össze a következő felirattal: "PS3 sucks!" Mint az sejthető, a PlayStation-utálót elkapták és a rendőrség megérkezéséig nem is engedték el. Saját bűneiről így vallott a srác: "Van egy Xbox-om és utálom a PlayStation-t. Találtam egy fekete filctollat a polcon, s éppen unatkoztam. Sajnálom."
94.
94.
Glek
Jejejejejeej! Imádunk Myko!!!! :D :D :D
93.
93.
kenny22
nem mondhatod el, h "új GK készül!" kössz az infot XD
92.
92.
Myko Alto
Dave, nem mondhatok semmit ez ügyben! Sorry! Sajnos nem mondhatom el, hogy új GK készül! Ne is kérjétek és értsétek meg, nem mondhatok el semmit!!!
91.
91.
t.roli
rafik: köszi a személyes célzást. számold összé én mennyit káromkadtam. sok sikert a kereséshez

Én aztmodntam, csak itt találkozok vele. Érdekes, a telefonosok között nincs vita...

Mondjuk ha jól tom a mangáknál is ilyen formában van a véleménnyilvánitás mint ITT!!! (em mangázom csak az osztálytársaim)



A trágár szavakat én is megvetem. Normálisabban is lehetne vitázni, és én vitába bármikor beszállok mert szeretek ha ilyenről van szó
90.
90.
Daveout
Elcsiptem 1 mondattöredéket ami nem hagy nyugodni..."következő generációs GK"...Ez azt jelenti h teljes megújulás várható????
89.
89.
Myko Alto
Chris, ez egy örök háború, melynek soha nem lesz vége :)
88.
88.
Myko Alto
User1: ezt a bann kérdést a következő generációs GK már szépen fogja kezelni (többet nem árulhatok el)! Lesz itt nemulass a bomlasztó egyéneknek! :)
87.
87.
I
99: Én pont így csináltam ezt a nevet. Mindig elromlott a jelszavam és csak másik e-mail címmel tudtam csinálni egy új nevet. Remélem a mostaniban nem szúrok el semmit. :/
86.
86.
user1
Myko Alto:

"A deluser az törlést jelent az adatbázisból, de úgy, hogy utána nem fog tudni másik usert létrehozni."



Miért ne tudna? Ha esetleg ip cím alapján ki is szűrnétek, az sem segítene mert a legtöbb szolgáltaltónál dinamikus kiosztás működik. Megad egy másik mail címet, és létrehozza az új felhasználót.



Egyébként én is örülnék a szigorúbb moderátori eljárásnak. Több kedvenc oldalamon a szabályzatban benne van hogy a trágárkodás, és a személyeskedés az adott komment azonnali, felszólítás nélküli törlését vonja maga után. Nagyon jól működik a módszer, hamar megunják az oda nem illő egyének hogy a mondandójuk hamar eltűnik mindenhonnan...:)

Persze én nem azt állítom hogy nem szabad egyszer egyszer leírni egy egy ilyen szót, (pl hogy milyen hülye az az ember aki összefirkálta azokat a plexi falakat) de a határvonalat meg kellene húzni annak érdekében hogy az oldal színvonala ne csökkenjen az álltalános ifjúsági forum -ok, chat oldalak szintjére.
85.
85.
rafik
Aki pedig jár a fórumban, az számolja össze mennyi trágár szó hangzik el. Nem azt mondom, hogy nincs. De lényeges visszafogottabban megy az egész vita. Érdekes módon ott mindenki vigyáz a szájára. És nem csak az "öregek", de az "ifjak" is. Úgyhogy nem tudom, t.roli honnan veszed, hogy ez a GK-n divat. Pont miattatok,... itt divat csak!!
84.
84.
Myko Alto
Ez nem volt jellemző itt régebben sem, aki meg csinálta, az ki lett szépen paterolva. Most is ez vár minden kedves suttyóra! :)
83.
83.
t.roli
hát, én pedig csak ezen az oldalon találkoztam ilyes fajta megnyílvánulásokkal... Máshol nem... Megbocsájtást kérek, de ez pont a gamekapcson divat...
81.
81.
Myko Alto
Freeman: a vitatkozással nincs semmi baj, hiszen ezért van a kommentezési lehetőség. A baj ott kezdődik, amikor az egész értelmetlen trágárságok felsorakoztatásába megy át, amire nincs szükség nálunk. Lehet más oldalon ez megy és divat, meg menő, de itt nem!
81.
81.
t.roli
80.
80.
I
És hogyan lesz vkiből szerkesztő?
78.
78.
rafik
Na úgy látom, eme remek cikkhez, rengeteg értelmes VÉLEMÉNYT OSZTOTTATOK MEG egymással. Elárulok egy TITKOT!!!Ez az oldal nem erről szól. Akinek ekkora a szája, az jöjjön el a megfelelő topicokba és ott vitázzunk. Higgyétek el, jó lesz!!!
78.
78.
Myko Alto
A deluser az törlést jelent az adatbázisból, de úgy, hogy utána nem fog tudni másik usert létrehozni.



Daveout: végülis nem kezdte, hanem folytatta az ide nem illő hozzászólások irogatását. Erre nincs szükségünk, igaz? :)



A hírhez hozzászólván pediglen annyit, hogy ez a "s éppen unatkoztam" magyarázat totál kiborít!
77.
77.
Daveout
:D...Delete user! Törli a felhasználót!

Ja és mit kezdett Walter??? Csak nem...deluser?
76.
76.
I
75.
75.
Myko Alto
Nos, ez a Walter gyerek már kezdi is a sort... csatlakozik még hozzá valaki?
74.
74.
Myko Alto
Látom megint elszabadult a pokol és egyesek csak trágár szavak leírásával tudnak a mondandójuknak nyomatékot szerezni. Komolyan mondom siralmas, amit egyes userek produkálnak.



Nagyon szépen megkérem az ilyetén megnyilvánulásokat prezentáló usereket, hogy húzzanak el melegebb éghajlatra ill. másik oldalra, ahol kiváncsiak az ilyenekre! Mi nem vagyunk rá vevők és nincs is szükség rá. Aki nem képes elemi és alap szabályokat betartani, annak semmi keresnivalója itt a Gamekapocs oldalon.



Az érintettek választhatnak a bann és a deluser között.



u.i.: az érintetteknek: én is voltam fiatal, de paraszt nem! Viselkedjetek legyetek szívesek!
73.
73.
t.roli
Én sem vetem meg azt aki francia autóval mászkál, pedig utálom a francia autókat, a minőségük miatt. Aki ért picit a kocsikhoz az tudja miről beszélek. Japánkocsik mindörökké!
72.
72.
Sörivó
Ez 1 beteg ember volt ! Nekem is van 360-am , és nem utálom a PlayStation-t ,sőt ha minden jól megy karácsony fele veszek is 1 PS3-at ! Szóval sztem ez 1 beteg felfogás, szabad a vásár, mindenki aszt vesz amit akar , de azért még nem kell a másik cuccot lefikázni, széttörni, leköpni, hanem el kell fogadni,hogy mindenkinek más az ízlése !
70.
70.
K.G.
Walter: Hogy te mekkora egy primitív állat vagy!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...