SGF 2024: Dátumot és gameplay trailert kapott a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

  • Írta: szlav
  • 2024. június 9.
  • Videó
Link másolása
Nem kell már sokat várnunk a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl megjelenésére, a további jó hír pedig az, hogy még mindig piszkosul jól fest játék! Lássuk, milyen veszélyek leselkednek ránk a Zónában!

Többször elhalasztották a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl premierjét (érthető okokból), de a megjelenés végre már a küszöbön van! A GSC Game World egy vadiúj előzetessel készült az Xbox Games Showcase adására, ráadásul nem is akármilyennel: színtiszta gameplayből vágott összeállítást kaptunk.

Ebben pedig gyakorlatilag felsorakozott a Zóna összes veszedelme. Anomáliák, mutánsok és rivális sztalkerek lesnek majd ránk a fák és romok közül, de valószínűleg a radioaktivitás és a tájat feltépő elektromos viharok sem lesznek a legjobb barátaink. Kaptunk továbbá ízelítőt a barátságosabb helyszínekből, földalatti településekből is, láthattunk pár szövetséges karaktert, de természetesen nem maradt el a puskaropogás sem. Az összkép pedig eléggé rendben van.

Ami pedig a megjelenést illeti: a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl szeptember 5-én debütál PC-n és Xbox Series X/S-en, ráadásul elsőnapos játék lesz az Xbox Game Pass kollekciójában is.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

3.
3.
crytek
Csak a szokásos

Szeptember 5 ----> November 20 :)
2.
2.
hedzsooo
1.
1.
Adamx
Skadovsk nem sokat változott, ha jól látom Szultán ugyanabban a sarokban ül, hogy majd megint rávegyen valami aljasságra :D Várom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...