SGF 2024: Dátumot és gameplay trailert kapott a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

  • Írta: szlav
  • 2024. június 9.
  • Videó
Link másolása
Nem kell már sokat várnunk a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl megjelenésére, a további jó hír pedig az, hogy még mindig piszkosul jól fest játék! Lássuk, milyen veszélyek leselkednek ránk a Zónában!

Többször elhalasztották a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl premierjét (érthető okokból), de a megjelenés végre már a küszöbön van! A GSC Game World egy vadiúj előzetessel készült az Xbox Games Showcase adására, ráadásul nem is akármilyennel: színtiszta gameplayből vágott összeállítást kaptunk.

Ebben pedig gyakorlatilag felsorakozott a Zóna összes veszedelme. Anomáliák, mutánsok és rivális sztalkerek lesnek majd ránk a fák és romok közül, de valószínűleg a radioaktivitás és a tájat feltépő elektromos viharok sem lesznek a legjobb barátaink. Kaptunk továbbá ízelítőt a barátságosabb helyszínekből, földalatti településekből is, láthattunk pár szövetséges karaktert, de természetesen nem maradt el a puskaropogás sem. Az összkép pedig eléggé rendben van.

Ami pedig a megjelenést illeti: a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl szeptember 5-én debütál PC-n és Xbox Series X/S-en, ráadásul elsőnapos játék lesz az Xbox Game Pass kollekciójában is.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

2.
2.
hedzsooo
1.
1.
Adamx
Skadovsk nem sokat változott, ha jól látom Szultán ugyanabban a sarokban ül, hogy majd megint rávegyen valami aljasságra :D Várom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...