Crysis - Power Struggle videó tutorial

Link másolása
Noha már javában lehet tolni a Crysis multiplayer bétáját, és a demóra sem kell várni olyan sokat, még mindig jönnek az olyan jobbnál jobb videók, mint például a mai!
Noha már javában lehet tolni a Crysis multiplayer bétáját, és a demóra sem kell várni olyan sokat, még mindig jönnek az olyan jobbnál jobb videók, mint például a mai!


A mai trailer a Power Struggle nevű multiplayer ficsőrt ecseteli, persze a vizuális "szemfényvesztés", és a fenomenális akció részek sem maradhatnak ki a sorból. Nem semmi lehetőségek vannak a játékban - nálunk tuti befutó!
17.
17.
Hycker
Unreal 2007 minimum rendszerkövetelmény:

Minimum Requirements

CPU: 2.8Ghz

RAM: 512MB

Graphics: Geforce 6 series



Recommended System

CPU: 3-4Ghz

RAM: 1024MB

Graphics: NVIDIA 6800GT/Ultra or 7800GT/GTX SLI



Ebböl adodik hogy a többi UE3 motorral hajtott gammának se lesz vészes gépigénye. röviden
16.
16.
promate
Hello all!Nemtudja valaki a gépigényét az Unreal Engine 3 motorjának?Aki tudja irja le légyszives,előre is kösz!
15.
15.
Dentis 360


Intel Pentium 4 @ 2.8 GHz or AMD equivalent

1GB RAM

nVidia GeForce 6800GT/256 or ATI Radeon 9800 Pro/256

Microsoft Windows DirectX 9.0c compatible sound card

HD free space 16GB



Ez a hivatalos gépigény...
14.
14.
Sido
ÁÁhhh...tuti nem lesz ilyen szar!:D
13.
13.
felegyi
Mint általában minden multyplayer ez is butítva van!Nemtudom miért szekáljátok?Mit vártok tőle?Ez csak MP!Egyik játék sem rendelkezik ilyen gyönyörű MP-el!
12.
12.
user1
t.roli:

No igen. A zászlón nekem is megakatt a szemem. De az is lehet hogy a többjátékos mód butítva van, mint ahogy a splinter cell -ben, vagy éppen a half-life2 -höz eredetileg mellékelt cs source -ban is volt. Ebben van logika. Mindenesetre így, vagy úgy, én magára a játékra vagyok kíváncsi. Ebben az évben egyenlőre minden játékban csalódtam amit ki szerettem volna próbálni. Lehet hogy ez lesz az az év, amikor végleg elbúcsúzom a digitális játékoktól...
11.
11.
Pukhi-zik
háát, ez komoly lesz.A fegyverek faszák.
10.
10.
gringos
EZ NAGYON ÓCSAK VIDEO, DE ŰBERFASZA JÁTÉK LESZ
9.
9.
Obi1
Bioshock-ban szebb volt a vízeffect.Várom már a játékot, de nem várok tőle túl sokat.Hiába nagyon szép a játék..
8.
8.
t.roli
Na szal. Megint kiutáltok innen, de legalább kimondom hangosan a véleményem. én egyre jobban és egyre jobban kiábrándulok ebből a játékból. Ez nem egyre szebb, hanem egyre csúnyább. Ez persze lehet azért mert multiplayer tréning és h mindenkinek a gépe bírja stb stb, de pl zászló nagyon élettelenűl lobog, az első crysis avideókona fű ezerszer kidolgozottabb volt, és ezerszer jobban fújta a szél. Az árnyékokkal semmibajom, de túl van effektezve lövésknél stb. Nincs gond a látvánnyal, amíg közel nem megy az emberke a fűhöz fához. ott már nem látszik az életrajtuk, csak h papírból vannak kivágva a fák (! :P). A belső tér ugyanolyan mint ami a FEARben van. Bár a múltkori videóban Half Lifot vettem észre, nem tom ezt h csinálják. Azt sem tom h egy egyhelyben álló tanknak miért mozog a lánctalpa, bár ezt még kijavíthatják. Víz sem túl meggyőző... A tereptárgyak, sziklák, olyan érzetet keltenek bennem, mintha csak odarakták volna és kész. Zászlót mégegyszer megemlítem mert az volt a videó legkritikusabb ontja. Mellesleg a játék tényleg szép lesz, de nem azt látom, mint amit elösszőr láttam és mutattak nekünk. Ez annál csak visszafogottabb, és kevésbé részletwes mint az volt. Mondjuk nem véletlen szánták bemutatónak. Na mind1. Hajrá annak aki a látványért vesz dx10 es kártyát, nekem az UT3 motor még pár évig elég
7.
7.
user1
meridarider:

"sztem 8600gt vel sehol nem leszek:("



Szerintem semmi bajod nem lesz ha nem cserélsz vga -t. Emlékeztek még a doom3 -as riogatásra? Humoros emberek paksal kapcsolatos vicceire?



GReddy:

"para, hogy nem elég hozzá a 8800GTS"



Miből gondolod hogy nem elég neki?
6.
6.
Direct x 10
Helosztok én letöltöttem egy torrent oldalról ezt a bétát csak azt irja ki hogy regisztrácios kódot irjak be nem tudnátok segiteni adni valami kódot vagy valami?
5.
5.
meridarider
Az renben van de mi lesz a közepes meg a max semmi hír nincs?olyan ami hivatalos...

mert akkor be kell szerezzek 1 jobb vidikártyát sztem 8600gt vel sehol nem leszek:(
4.
4.
Xabinho87
A Crysis csak pc-re jelenik meg november 23.-án(?). A gépigénye 3.0Ghz, 1,5Gb ram, Sm3-as kártya 256mb dx10nél. Ezek csak körülbelüli gépigény.:)
3.
3.
Dentis 360
A multi csak is PC-re van,és a FilePlanet-en kutass utánna.A gépigényről nem tudok semmit...
2.
2.
Skull
Ez szerintem egy isten játék :D Nem tudjátok a multis béta milyen platformra van és honnan lehet letölteni?
1.
1.
Pekferi
mikor jelenik meg? november?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...