Hírarchívum - 2005. november

Splinter Cell 4 infók

Az UbiSoft sikersorozatának, a Splinter Cellnek az új darabjárol, a Splinter Cell 4-ről láttak napvilágot új, érdekes információk.

Premier: Crazy Duck Hunter

Hölgyeim és Uraim! Készül az első kacsavadászós FPS... A közönség örjöng, nekiugranak a rohamrendőröknek, mert a kacsákat szeretni kell!

Premier: Ashes: Two Worlds Collide

Ma újabb bejelentésre került sor, ezúttal az Ashes: Two Worlds Collide érte meg a hivatalos prezentációt - lássuk milyen játékról is van szó...

Xbox 360 bemutatás

Nos, már csak egyet kell aludni, hogy kiadja a Microsoft az új doboz-erőművét, az Xbox360-at. Ennek örömére csekkoljuk le, mit tud a kicsike.

Xbox 360: Beszélgetés a játékfejlesztőkkel!

Néhány óra múlva megkezdődik az Xbox360 árusítása az államokban és a Gamecloud úgy döntött, néhány kérdést tesz fel a játékfejlesztőknek!

Matrix: Path of Neo javítás [EU]

Nem oly régen, Varticew kolléga hírt adott az első The Matrix: Path of Neo javításról, melynek ezidáig csak amerikai testvéreink örülhettek...

Hitman online rangsor rendszer!

Az Eidos a mai napon bejelentette, hogy a Hitman:Blood Money akciójátékához kidolgozott egy online rangsor rendszert, ami természetesen a játék része lesz!

Dead or Alive mozi adaptáció!

Dimension Films készíti a Dead or Alive mozi adaptációját! Miután sikerült megkötniük a szerződést az akciójáték disztribúciós jogairól.

Elindult az NFS CENTRAL GK aloldal!

A mai nappal fellöttük a Need for Speed Central oldalát, amit CHIO koma készitett és vezet!

King Kong HiRes változat

A Direct2Drive bejelentette, hogy készül a King Kong játék PC-s verziójábol egy HiRes változat, ami tartalmazza a legdurvább grafikai beállításokat!