Hírarchívum - 2005. november

Új CS és DoD Source pályák!

A Valve heti Steam frissítése során postázta nekünk, hogy a CS Source és Day of Defeat Source egy-egy új pályával fog kazdagodni, a következő hét során.

"Fatal1ty" megnyerte a CPL-t!

A Cyberathlete Professional League véget ért a World Tour versenysorozat eseménnyel, melyet idén New York városában rendeztek meg.

Quake 4 demó!!!

Az id Software a mai nap folyamán elérhetővé tette a Raven Software sc-fi FPS-ének, a Quake 4 demóját! Jó szórakozást.

Játék-értékelések!

Egy-két híresebb magazin játék értékeléseit gyűjtöttük össze egy csokorba, platformok szerint! Szerepelnek benne a legfrissebb Xbox360-as játékok is.

Top 20 PC-s eladás az USA-ban

Megérkezett a legfrissebb PC-s eladások listája az USA-ból! Az első helyen továbbra is az Age Of Empires III áll, azonban a második helyen változás van.

Késik az AGEIA Játék Fizikai Kártyája

A Cool Tech Zone közölte, hogy az első játék fizikai kártya, amit az AGEIA fejleszt, a tervekkel ellentétben mégsem fog idén kijönni.

F.E.A.R SDK!!!

F.E.A.R. rajongók figyelem! A VU Games jóvoltából ma megjelent a játékhoz az 1.02-es sorszámú fejlesztőcsomag.

Prince of Persia The Two Thrones - ARANY

Az Ubisoft bejelentette, hogy a Prince of Persia The Two Thrones aranyba ment, megjelenése december 1.-én várható az amcsi barátainknál!

Mesejátékot a Source motorral?

A Junction Point Studios, az új fejlesztőcég munkatársakat keres a csapatba egy új játék elkészítéséhez, amit a HL2 Source motorja fog hajtani.

Ubisoft megállapodás a TimeSplitters -szel!

Az Ubisoft bejelentette, hogy megállapodást írt alá a TimeSplitters -szel egy következő generációs akciójáték fejlesztéséről..........!