Hírarchívum - 2005. november

Leállt a Stainless Steel Studios

Nem hivatalos információk szerint a bostoni fejlesztőcég, a Stainless Steel Studios megszűnt. A hír mellet szól az is, hogy már megszűnt a hivatalos weboldala.

The Chronicles of Narnia Demó!

Így délelött, a trailerek után bepottyant a The Chronicles of Narnia angol nyelvű demója a postaládánkba. Próbáljátok ki!

Reggeli trailerek

Jó reggelt, jó játékot! Miután mindenki kényelmesen elfogyasztotta a reggelijét és megitta a kakaóját, ajánlanék három új kisfilmet.

Super Taxi Driver 2006 - Demó

Team6 bejelentette, hogy elérhető a Super Taxi Driver 2006 játék, demó verziója. A cuccban két taxit próbálhatunk ki ........!

UPDT: Újabb PoP:TTT trailer és képek!

Eljött az éjjel és érkezett egy új trailer a Prince of Persia: The Two Throneshoz. Aki még ébren van, lefekvés elött még nézze meg.

U.S. konzol eladási lista

Colt kolléga jóvoltából tegnap már értesülhettünk az amerikai PC eladási listáról, most a változatosság kedvéért, itt a konzolos lista.

Harry Potter angol demó!

Harry már bizonyíthatott egy német demó formájában a közönségnek - ami eddig csak germán barátainknak adatott meg, az most már elérhetővé vált angol nyelven.

2005 tíz legerőszakosabb játéka!

Míg általában a tíz legkeresettebb játékról szokás listát összeállítani, most a tíz legcsúnyább gammát sikerült összegyűjteniük az okosoknak.

Esti patch trió

A hóval együtt leesett a mai patch adag is. Számszerint három játékhoz érkezett javítócsomag: AoE III, Civilization IV és Age of Wonders: Shadow Magic.

X360 hírek!

Két napja kapható az államokban a Microsoft új-generációs konzolja, az Xbox 360. Erről az időszakról érkezett egy kis beszámoló.