Hírarchívum - 2024. február

Mandalorian-játékon dolgozhat a Respawn

A Star Wars: Jedi-játékok, az Apex Legends és a Titanfall-játékok fejlesztői a híresztelések szerint egy belső nézetes Mandalorian-játékon dolgozik. Túl sokat nem tudni, viszont valószínűleg még nagyon korai fázisában van a fejlesztés.

Itt vannak az idei D.I.C.E. Awards nyertesei

A 27. D.I.C.E. Awards-ot tegnap, azaz 15-én tartották. Számos kategória volt ismét és mint tudjuk egy remek év áll mögöttünk, így rengeteg alkotás pályázott egy-egy címért. Volt olyan, ahol két alkotást is díjaztak.

Post Malone a WWE 2K24 zenei listájának a kurátora

A híres rapper nemcsak a lejátszási listát felügyelte a játékban, de DLC-karakterként is fel fog tűnni benne. Amellett, hogy a művész is megszólalt, megkaptuk a játékban megtalálható zenék listáját is.

Offline mód érkezik a Payday 3-ba

A fejlesztők az Operation Medic Bag névre keresztelt közleményben leírták, hogy milyen újdonságokkal készülnek erre az évre. Az offline mód mellett sok kisebb-nagyobb változtatást is terveznek eszközölni.

Bejelentették a PlayStation-exkluzív Shines Over: The Damned-et

A Firenut Games gondozásában fog érkezni a horrorjáték, kizárólag PlayStation 5-konzolokra. Megjelenési dátumot még nem közöltek a fejlesztők, valamikor tavasszal számíthatunk az érkezésére, addig is kaptunk egy hangulatos bejelentővideót.

Már 1,3 millió példány fogyott az Alan Wake II-ből

Az Alan Wake II eladásai már meghaladták az 1,3 millió kópiát világszerte - számolt be róla ma a Remedy Entertainment. Ezzel a cég eddig leggyorsabban fogyó játéka lett a túlélőhorror, még a Control számait is túlszárnyalta.

A Reszkessetek, betörők! inspirálta a Hello Neighbor készítőjének új játékát

Az RBO egy fizikaalapú rablási játék, amelyben az egyik játékosnak meg kell védenie a házát a betolakodóktól, akik megpróbálják őt kirabolni. A Steamen már lehet meghívót igényelni a korai tesztlehetőségre.

Expeditions: A MudRunners Game - ezek a tartalmak jönnek a megjelenés után

Hiába lesz tartalmas a Sabre Interactive off-road játéka, a biztonság kedvéért szezonbérletet is válthatunk hozzá, amely rengeteg megjelenés utáni tartalomhoz ad hozzáférést. Most kiderült, mit kapunk a pénzünkért.

Várakozáson felül teljesít a Tekken 8, de öt játékot törölt a Bandai Namco

Jelentősen megváltoztatja fejlesztési struktúráját a Bandai Namco, miután öt rejtélyes cím munkálatait leállította. A Tekken 8 viszont szárnyal, átlépte a 2 milliós eladott darabszámot, de a kiadó bevételei csökkentek.

Törölte a Disco Elysium folytatását a fejlesztő

Áll a bál a ZA/UM csapata körül, olyan rossz a helyzet, hogy 24 alkalmazottat fenyeget az elbocsátás veszélye. A fejlesztő emellett leállította a Disco Elysium kiegészítőjének és folytatásának munkálatait is.