Hírarchívum - 2024. február

Március elején jöhet a Beyond Good & Evil Remaster

Az Insider Gaming egy korábbi riportjuk során szerzett információ és a dél-koreai korhatár besorolás alapján úgy véli, hogy a megjelenés közelebb van, mint gondolnánk.

Felnőtt besorolást kapott a Stellar Blade

A koreai Nier: Automatának is nevezett játékot az ESRB M-es besorolásban részesítette, és bár teljes mértékben érthető, attól még nem lesz kevésbé vicces a hivatalos indoklás.

Egy fontért vágják utánunk az Immortals of Aveumot Nagy-Britanniában

A közösségi médiában kezdett el terjedni a hír, miszerint a brutális akciózásairól ismert Asda majdnem ingyen osztogatja a tavalyi év egyik legnagyobb bukását.

Bejelentkezési és szerver problémákkal kűzdenek a Suicide Squad: Kill the Justice League fejlesztői

A Rocksteady elmondása szerint nem olyan könnyű feladat az ilyen hibák megoldása, azonban jelenleg ezek elhárítása élvezi a top prioritást a programozói csapaton belül.

Mégsem adja ingyen az Epic a Fallout trilógiát

Mindenféle jel vagy magyarázat nélkül megváltozott a jövő heti ingyenes játék kínálat az Epic Games Store-ban. Három Fallout játék helyett a Super Meat Boy Forevert lehet majd behúzni.

Célba veszi a csalókat a Pocketpair

A Palworld mögött álló stúdió beismerte, hogy nehezen tartják a lépést a csalókkal, azonban folyamatosan dolgoznak az ügyön és a közeljövőben több megoldásra is számíthatunk ez ügyben.

2025 első negyedévében érkezhet a Switch 2

Korábbi pletykák 2024 őszére tették az új Nintendo konzol megjelenését, most azonban egyre inkább úgy tűnik, hogy 2025 elején érkezik az új játékgép. Hivatalos információ azonban nem érkezett.

Több mint 2000 dollárt spórolhattak az Epic Games felhasználók tavaly

Megjelent az Epic Games Store évértékelője, amelyből kiderült, hogy, 86 játékot adtak tavaly ingyen. Ezek összesített értéke pedig meghaladja a 2000 dollárt.

Profi Call of Duty játékosok indítottak pert az Activision Blizzard ellen

Legalább 680 millió dollárt követelnek jóvátételként a vállalattól, ami meglátásuk szerint monopol helyzetben van a Call of Duty ligák és versenyek terén. Az Activision Blizzard alaptalannak tartja vádakat.

HWSW: Szövegből generál videót az OpenAI új nagy dobása

A ChatGPT-tulaj még távolabb evez a generatív szolgáltatások területén, a Sora nevű MI-modell az eddig létező technológiákat is túlszárnyalhatja az eddigi mintavideók alapján.