Hírarchívum - 2024. február

Granblue Fantasy Versus: Rising – videón az új DLC-karakter

A Granblue Fantasy-játékok leginkább mobilos és webböngészős portjukkal szereztek maguknak hírnevet, de készült nem egy nagyobb alkotás is már a játéksorozat életében. Most az egyik ilyen kap egy új szereplőt, 2B-t a NieR:Automata világából.

Kiszivárgott képeken az Until Dawn felújított változata

Rossz minőségű kamerás felvételek láttak napvilágot a felújított Until Dawn-játékból, ami elméletileg még idén megérkezik és amit az Unreal Engine 5 fog hajtani.

Jövő héten tartják a Nacon Directet

A francia kiadó bejelentette, hogy február 29-én fogják megtartani Direct-műsorukat, mely során 30 percnyi, teljesen új felvételeket láthatunk majd készülő alkotásaikból, akció-kaland-, sport- és szimulátorjátékaikból.

Lekorlátozták a Helldivers 2 játékosszámát

A fejlesztők kénytelenek voltak 450.000 főben meghatározni a maximális játékosszámot, miközben a játék maga mögé utasította a Grand Theft Auto 5-öt és az összes többi PlayStation-játékot is.

Meginogtak a Nintendo részvényei

A Switch utódjának 2025-ös várható érkezése lehet a csökkenés oka, bár még messze nincs ok a pánikra, sőt az elemzők szerint a konzol hivatalos bejelentése újra fellendíti a részvények árát.

Jövőre csúszik a Heartworm

A rendkívül hangulatos, és nagyon retró túlélő horror játék igen csak hányattatott sorsú fejlesztése úgy látszik, hogy ismét egyenesbe került, viszont a játékra még várni kell.

Nem kedvelik a játékosok a Skull and Bonest

A Ubisoft AAAA live service játéka a kritikusok részéről sem kapott túlzottan jó értékeléseket, azonban a játékosok nem kegyelmeztek a kalózos kalandnak Metacritic oldalán.

Érkezhet a Dragon's Dogma 2 demója?

A SteamDB-n szúrták ki a rajongók azt a pár árulkodó jelet, miszerint a Capcom várva várt RPG-je a megjelenés előtt kap még egy próbaverziót. Logikus is lenne, hisz anno az első rész is kapott egyet.

Roadmapet kapott az Escape from Tarkov Arena

A kimenekítős PvPvE játék kifejezetten konfrontatív spinoff játéka decemberben vált elérhetővé, azonban idáig kellett várni arra, hogy a fejlesztők felvázolják a közeljövőt érintő terveiket.

A szerverproblémák sem állják a Helldivers 2 útját

Úgy fest, hogy a kiadó PlayStation erősen alálőtt a szerverinfrastruktúrával, azonban ez sem akadályozta meg a Helldivers 2-t, hogy olyan címeket utasítson maga mögé, mint a Baldur's Gate 3.