Hírarchívum - 2024. február

Ezek a címek távoznak márciusban a PlayStation Plus kínálatából

Eddig összesen hét játék távozásáról tudunk, többek között a tavaly a szolgáltatásban debütáló Tchia is elhagyja a Sony előfizetéses csomagját, de távozik a Ghostwire: Tokyo is.

A PowerWash Simulator Warhammer 40k kiegészítője még ebben a hónapban megérkezik

Bejelentették, hogy mikor érkezik a legújabb PowerWash Simulator kollaboráció, mely most a Warhammer 40,000-univerzummal fog találkozni. A bejelentővideónak hála egy kis játékmenetet is láthatunk.

Februárban lesz a Nintendo Direct és a Pokémon Presents is

A Nintendo bejelentette a Direct Partner műsorát, amely a külső fejlesztésű játékokra fog fókuszálni. A Pokémon Presents műsorrendje egyelőre titok maradt.

Ma érkezik a permadeath mód az Assassin’s Creed: Mirage-ba

Eredetileg decemberben kellett volna elérhetővé válnia a kihívásnak, de halasztották, viszont ma már tényleg megkapjuk a legújabb, 1.0.7-es javítócsomaggal.

A Stormgate fejlesztői ismét pénzgyűjtési kampányt indítanak

Nem, ezúttal nem egy újabb Kickstarter-kampányról van szó, hanem részvényesei lehetünk a cégnek, hogy így segítsük a Frost Giant csapatát, ezzel magát a Stormgate-játékot.

iOS-re költözött a Warframe

A méltán híres kooperatív sci-fi lövölde mobilokra is ellátogat, pontosabban egyelőre csak Apple-készülékekre, az androidosok úgy látszik kimaradnak a buliból.

Megjelent az Invincible: Guarding the Globe

Megjelent a legelső Legyőzhetetlen-mobiljáték mégpedig a Ubisoft jóvoltából. Pár hónapja érkezett a játékhoz játékmenetvideó, viszont most, mint derült égből villámcsapás lett elérhető a játék iOS-en és Androidon.

Már előrendelhetjük a Fallout S.P.E.C.I.A.L. antológiát

Ha eddig kimaradtunk volna valamelyik Fallout-játékból, esetleg szeretnénk gyűjteményünkben tudni egy impozáns atombombát, ami tele van mindenféle jósággal, akkor a különleges antológia csomag nekünk szól.

Újabb játékmenet-videón a Sand Land

A Bandi Namco és az ILCA egy újabb, ezúttal majd’ 10 perces videót tett közzé az áprilisban érkező Sand Landről. A videót angol kommentárral nézhetjük meg.

Májusban tartják az INDIE Live Expot

A Ryu’s Office nevű marketingcég fogja megtartani az INDIE Live Expot május 25-én. A műsor immáron 10. alkalommal fog eljönni és most egy új logót is kapott.