Hírarchívum - 2024. május

SGF 2024: Itt nézheted vissza a Silent Hill Transmission adását!

A Sony játékbemutatóját a Konami streamje követi, amely kizárólag a Silent Hill köré összpontosul. A Transmission 43 perces adásában szó eshet a Silent Hill 2-remake megjelenési dátumáról és az új mozifilmről is.

SGF 2024: Konzolokra is érkezik a Marvel Rivals

Az ingyenes csapatalapú lövölde konzolokra is megérkezik nemsokára, sőt már bejelentették a zárt bétát is PlayStation 5-konzolokra. A teljes megjelenésre még várnunk kell, de a béta közelebb van, mint gondolnánk!

SGF 2024: Megérkezett a Monster Hunter Wilds kedvcsinálója

Félelmetes szörnyek várnak majd ránk a Monster Hunter-franchise legújabb felvonásában, melynek a megjelenési éve is megerősítést nyert: ahogy azt a szivárgások is jelezték 2025-ben már mi is felcsaphatunk újra szörnyvadásznak.

SGF 2024: Path of Exile II - konzolokra is megjelenik, közeledik a korai hozzáférés

Azt tudjuk, hogy sajnos a játék csúszni fog és ebben az évben nem számíthatunk a teljes megjelenésre, azonban most kiderült, hogy évvégén kipróbálhatjuk az alkotást, még ha csak egy kis időre is. Az is bizonyosságot nyert, hogy a konzoltulajok is élvezhetik majd az ingyenesen játszható mókát.

SGF 2024: Bejelentették a God of War: Ragnarök PC-s portját

Ahogy az várható volt az eddigi tendenciákból kiindulva és a szivárgásokból is, újabb PlayStation-exkluzív költözik PC-re mégpedig Kratos és Atreus legújabb kalandja.

SGF 2024: Megnézhetjük mozgásban a felújított Until Dawn-t

A még ebben az évben érkező horrorújrázásról most játékmenet-felvételt kaptunk, mely nem túl meglepő módon gyönyörűen néz ki – ahogy az eredeti játék is tündöklött a maga idejében. Konkrét megjelenési dátumunk még mindig nincs, de legalább hozzátevőlegesen tudjuk, mikor számíthatunk az alkotásra.

SGF 2024: Októberben jelenik meg a Silent Hill 2 várva várt remake-je

A Konami végre bejelentette a Silent Hill 2 felújított változatának megjelenési dátumát, és emellett rengeteg friss információval és látnivalóval kápráztatták el a rajongókat. Még a fejlesztési munkálatokról is mesélt a Bloober Team.

SGF 2024: PlayStation 5-re is jön a középkori Kínában játszódó Where Winds Meet

Még 2022-ben mutatkozott be az Everstone Studio nyitott világú akció-RPG-je, amely a 10. századi Kínában játszódik, ahol viharos korszak dúl öt dinasztiával és tíz királysággal a középpontban. Egy fiatal kardmesterrel indulunk útnak.

SGF 2024: Szeptemberben érkezik az új Astro Bot-játék

Noha a platformer létezése már jóval a State of Play előtt kiszivárgott, a Team Asobi csak most jelentette be az első teljes értékű játékot, ami már teljes mértékben levetkőzi elődjei techdemó mivoltát. Több mint 50 izgalmas világ vár ránk

SGF 2024: PS VR2-re is érkezik az Alien: Rogue Incursion

A világ első VR Alien-játékát áprilisban jelentették be, és most már azt is tudjuk, hogy az ünnepi szezonban a PlayStation legújabb VR headsetjénben ülve sikíthatunk.