Hírarchívum - 2024. május

SGF 2024: Ismét megmutatta magát a Skydance's Behemoth

Kicsit kibővített címmel és egy látványos gameplay előzetessel tért vissza a Skydance Games VR játéka. A fagyos vidéket járó behemót istenek retteghetnek, ha kezünkbe vesszük a kardot!

SGF 2024: Ballad of Antara - új soulslike a láthatáron

Egy sötét tónusú, mégis meglepően szép előzetes kapott a TipsWorks Studios új, még készülőben lévő játéka, ahol egy tragikus sorsú világ és a még tragikusabb karakterek várnak majd ránk.

SGF 2024: Friss traileren az Infinity Nikki varázslatos világa

Egy csodás fantasy világgal, lélegzetelállító tájakkal és lényekkel, no meg gyönyörű ruhakölteményekkel vár Miraland világa az Infinity Nikkiben. A bemutatkozó előzetest a State of Play adásán vetítették le.

SGF 2024: Jövőre jön a Dynasty Warriors Origins

A rövid, ám akciódús előzetes egy névtelen hősről szóló történetet lenget be, ami a káoszba fulladó Kína vívódását mutatja majd be. Sajnos, a játékra a sorozat rajongóinak még várnia kell.

SGF 2024: Lélegzetelállító bemutatót kapott a Concord

A State of Play műsorát a Concord jókora bemutatója nyitotta. A Firewalk stúdió 5v5-ös hero shootere piszkosul látványos, eszementen pörgős, ráadásul hamarabb megérkezik, mint gondolnánk!

SGF 2024: Ott lesz a Dragon Ball: Sparking! Zero is

A Bandai Namco verekedős játéka sem hagyja ki a júniusi Summer Game Festet, ám mindenekelőtt újabb 21 játszható karakterről hullt le a lepel a legújabb trailerben. Ők a rettegett "összeolvadt harcosok".

Kiszivárgott a Resident Evil 9 bolti adatlapja

Még mindig várjuk a Resident Evil 9 bejelentését, ám úgy tűnik, egy kiskereskedő hibája miatt kiszivárgott a játék teljes címe és borítóképe is. Emellett három új remake is úton van, megerősítve a korábbi pletykákat.

Világvége Shin Megami Tensei 5: Vengeance-módra

Miközben démonok szállják meg Tokió utcáit, Nahobinónak és társainak a saját sorsukkal is szembe kell nézniük a Shin Megami Tensei 5: Vengeance-ben, amely június 14-én érkezik hozzánk. Itt a vadiúj előzetes hozzá.

Felmelegített bossharcokat kínál a Lords of the Fallen utolsó frissítése

Megérkezett a Hexworks soulslike-jának utolsó nagyobb frissítése, amely egyedül és co-opban játszható kihívásokkal bővíti a felhozatalt. A Crucible során hat próbát kell teljesíteni, és ugyanennyi főellenséget kell megfektetni.

Minecraft animációs sorozat érkezik a Netflixre

A készülő Minecraft-mozi mellett egy TV-sorozat is zöld utat kapott a Mojang és a Netflix együttműködésének hála. Egy teljesen új sztorit ismerhetünk meg az animációs szériában, amely új megvilágításba helyezi a Minecraft világát.