A Capcom elárulta, mely franchise-ai a legnépszerűbbek

Megtudhattuk, hány darabot adtak el a Monster Hunter-, a Resident Evil-, a Street Fighter-, a Devil May Cry- és a Dragon's Dogma-játékokból.

Befutottak az első fotók a Fallout-sorozat forgatásáról

A múlt hónapban kezdetét vette az Amazon megrendelésére készülő Fallout-sorozat forgatása, a minap pedig az első képek is befutottak a díszletről.

Visszatérhetnek a digitális boltokba a tavaly eltűnt Metal Gear Solid-játékok

Tavaly a Metal Gear Solid 2 és a Metal Gear Solid 3 kikerült a digitális boltok kínálatából a lejárt licencek miatt. A Konami ma a játékszéria születésnapját ünnepli, és emellé jelentette be, hogy készül az árusítás folytatására.

Idén is hatalmas siker volt a Summer Games Done Quick

Nyári hőség ide vagy oda, idén sem lazsáltak a Summer Games Done Quick speedrunnerei. Az egyhetes rendezvénysorozat több mint 3 millió dollárnyi adományt gyűjtött jótékony célra.

Jövőre kap remake-et a Lollipop Chainsaw

A múlt hónapban már hallottunk hasonló híreket, mára azonban hivatalossá vált: 2023-ban modern remake-et kap Suda51 eszement zombis játéka, a Lollipop Chainsaw.

Újabb tizenöt játék támogatásával hagy fel a Ubisoft

Idén már másodjára tart nagytakarítást a Ubisoft. A kiadó bejelentette, hogy hamarosan újabb tizenöt játék támogatásával hagy fel, és leállítja azok szervereit.

Sucker Punch: az inFamous és a Sly Cooper sem kap folytatást egyelőre

Miután az utóbbi években többször is hallottunk arról, hogy folytatódhat a Sly Cooper-sorozat, viszonylag érdekes fejlemény, hogy a Sucker Punch leszögezte: nincs tervben a folytatás, és új inFamous sem készül egyelőre.

Néhány játékról már tudjuk, hogy mikor hagyja el a PlayStation Plus kínálatát

Ahogy arra lehetett számítani, a megújult PlayStation Plus bővített katalógusában sem marad benne az összes játék a végtelenségig - néhány címről már tudjuk is, mikor kerül ki a kínálatból.

Indul az idei Summer Games Done Quick

Az elmúlt pár évben csak virtuális eseményként tartották meg a Games Done Quick rendezvényeit, a mai nappal induló speedrunner-maraton azonban már élő eseményként tér vissza.

Visszatért a Lollipop Chainsaw - bármit is jelentsen ez

A jelek szerint új kiadónál kötött ki a Lollipop Chainsaw, a cég vezetője pedig be is jelentette, hogy a cím "visszatért". Azt viszont még nem tudjuk, hogy ez mit jelent valójában.

15 éves az Assassin's Creed, élő adással ünnepel a Ubisoft

Idén ünnepli a tizenötödik születésnapját az Assassin's Creed sorozat, ezt pedig nem hagyhatja szó nélkül a Ubisoft. Holnap délután egy ünnepi adásban értesülhetünk a széria jövőjéről.

Már Amerikában is elrajtolt a megújult PlayStation Plus

Nekünk még egy bő hetet kell várnunk a rajtra, Ázsiában és Észak-Amerikában azonban már elrajtolt az új PlayStation Plus. Úgy tűnik, hogy régiónként némileg eltérhet a háromsávos könyvtár tartalma.

Trófeákat is kapnak az új PS Plus klasszikus játékai

Jövő hónapban alaposan átalakul a PlayStation Plus szolgáltatása, az új havidíjas rendszer ráadásul nem csak egy nagy játékkönyvtárat hoz magával. A gyűjtők örülhetnek: akár a PSX-es játékokban is nyerhetünk majd trófeákat.

Ezek a játékok már biztosan szerepelnek a megújult PlayStation Plus kínálatában

A Sony közzétett egy friss blogbejegyzést, amelyben felsorakoztat néhány címet a megújult PlayStation Plus kínálatából. Lássuk, hogy mire számíthatnak az előfizetők!

Zenei albummal ünnepli a Max Payne 3 tizedik évfordulóját a Rockstar

A Max Payne 3 ma ünnepli a megjelenésének tizedik évfordulóját, amiről a fejlesztést végző Rockstar sem akart elfeledkezni. Egy eddig ki nem adott dalokat is tartalmazó, új zenei albummal emlékezik meg a jeles dátumról.