Kanyarban a Temtem megjelenése, lássuk az 1.0-s patch újdonságait!

Két év korai hozzáférés után végre teljes pompájában megérkezik a világ legígéretesebb Pokémon-klónja, a Temtem. Lássuk, milyen újdonságok várnak ránk a mágikus szörnyek szigetén!

Körökre osztott sci-fi játékon dolgozik a Subnautica csapata

A Subnautica és a Below Zero után egészen más irányba kalandozik az Unknown World csapata. A Gamescomon bemutatkozó új projektjük egy körökre osztott sci-fi játék lesz.

A hónap végén búcsúznak az Overwatch loot boxai

Elstartolt az Overwatch legújabb születésnapi eventje, melynek lefutásakor a Blizzard végleg kivezeti a mára igen problémássá vált loot boxokat. Az Overwatch 2 már egy egészen más rendszerrel érkezik.

Ismerjük meg jobban a Rollerdrome különös látványvilágát!

A megjelenés előtti utolsó hajrában egy újabb fejlesztői videóval jelentkezett a Roll7 csapata. Ezúttal a Rollerdrome téveszthetetlenül egyedi, retrofuturisztikus stílusáról elmélkednek a fejlesztők.

A Game Passben rajtol el a Train Sim World 3

A Dovetail Games népszerű vasútszimulátora a jövő hónapban kapja meg a harmadik felvonását. Az Xbox Game Pass előfizetői különösen jól járnak, hiszen nekik nem kell külön jegyet váltaniuk a vonatra.

Már tízmillió játékosnál jár a MultiVersus

Kevesen gondolták volna, de a MultiVersus túlzás nélkül a nyár egyik meglepetésjátéka lett, ezt pedig most számokkal is tudjuk bizonyítani nektek.

Egy berágott orosz rajongó szivárogtatott a konzolos S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobylról

A jelek szerint a GSC Game World gőzerővel dolgozik a S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl konzolos változatán - amiről egy, az ukrán fejlesztőkre kiakadt orosz rajongó szivárogtatott.

Látványosan meghúzta a Take-Two forgalmát a frissen megvett Zynga

A Take-Two is közzétette a legutóbbi pénzügyi helyzetjelentését: ez volt az első negyedév, amin már a frissen bekebelezett Zynga számai is tükröződnek.

Jövőre csúszik az ARC Raiders is

Az EA-veteránokból álló Embark Studios ígéretes lövöldéje, az ARC Raiders sem úszta csúszás nélkül. A játék premierjét egészen a jövő évig halasztották.

Nem jelenik meg idén a Marvel's Midnight Suns

Alig két hónappal a tervezett premier előtt a Take-Two és a Firaxis bejelentették, hogy csúszik a Marvel's Midnight Suns megjelenése. Az előző generációs verziók vannak a legnagyobb bajban.

Még mindig elképesztően néz ki az Unreal Engine 5-tel készülő The First Descendant

A dél-koreai Nexon stúdió készülő játéka egy free-to-play akció-TPS játék lesz, mely nagyban épít a co-opra, és looter-shooter elemekkel is rendelkezik majd. Mindemellett az Unreal Engine 5-nek hála fantasztikusan néz ki.

Brit toplista: újra élen a Horizon: Forbidden West

Hiába hozta a széria legjobb nyitányát a múlt héten megjelent Xenoblade Chronicles 3, a második héten csúnyán visszaesett az eladási listán az Egyesült Királyságban. Helyét a Horizon: Forbidden West vette át.

Így harcol Juri és Kimberly a Street Fighter 6-ban

Juri visszatérő karakternek számít a Street Fighter-szériában, Kimberly viszont egy teljesen új harcos. Most egy átfogó gameplay videó mutatja be őket.

Hamarosan kiderül, mikor indul a MultiVersus első szezonja, árkád mód is érkezik

A Warner most lerántotta a leplet arról, hogy mit fogunk kapni a MultiVersus első szezonjában, ugyanakkor megjelenési dátumot továbbra sem közölt.

Nagyon úgy néz ki, hogy készül a következő Tekken-játék

A hétvégén rendezték meg a verekedős játékok legfontosabb bajnokságát, az EVO-t, ahonnan természetesen a résztvevő kiadók és fejlesztők bejelentései sem hiányozhattak.

Szeptemberben rajtol az új Call of Duty bétája, a PlayStation-tulajok kezdik a játékot

A tegnapi Call of Duty League Championship alkalmával a Call of Duty: Modern Warfare II is szóba került: megtudtuk, hogy mikor indul az új rész bétatesztje, és az egyik térképről is lehullott a lepel.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Szépen sűrűsödik a heti játékmegjelenési listánk, igaz, elsősorban még mindig a független fejlesztőcsapatok tűnnek szorgalmasabbnak. Lássuk a következő napok felhozatalát!

Zenés előzetest kapott az Oni: Road to be the Mightiest Oni

Ki gondolta volna, hogy ennyi megpróbáltatást tartogat a japán démonok élete? Kedves gameplay-előzetessel jelentkezett az Oni: Road to be the Mightiest Oni

Egy perc néma csend: nevet váltott a Koch Media

Vége az infantilis poénkodásnak, mostantól új néven fut a korábban Koch Mediaként ismert médiavállalat. A játékkiadókat igazgató társaság Plaion névre keresztelte át magát.

Nem csak horrorjátékokat várhatunk a Supermassive Gamestől

A The Dark Pictures-antológia fejlesztőit már jó ideje a hátborzongató horrorjátékaikról ismerjük. Habár a stúdió nem tervez gyökeres változást, a jövőben másféle zsánerekben is kipróbálnák magukat.

Marvel's Midnight Suns - Captain Marvel a házban

Folytatódik a Marvel's Midnight Suns hősbemutató videósorozata. A következő alany nem más, mint Carol Danvers, azaz Marvel Kapitány.

DLC-ben folytatódik a The Ascent története

Egy seregnyi rosszfiúval, szikrázó kardokkal és az évszázad rablásával folytatódik a The Ascent sztorija. A remek akció-szerepjáték DLC-jére nem is kell sokat várnunk.

FIFA 23 - trailer a mérkőzések újdonságairól

Alaposan beindult a FIFA 23 körüli marketinggépezet, egy újabb előzetessel jelentkezett az EA következő futballjátéka. Ezúttal a meccsek legizgalmasabb újdonságairól mesélnek a fejlesztők.

Nem lesz több bétatesztje az Overwatch 2-nek

A fejlesztők minden erejükkel azon vannak, hogy a lehető legjobb állapotban jelenhessen meg az Overwatch 2, ezért nem terveznek több bétatesztet tartani, hogy több idejük legyen tökéletesíteni a játékot.

Egy Vasember-játék is készülhet az EA-nél

A Fekete Párduc mellett egy másik híres Marvel-karakterrel is készülhet egy játék az EA háza táján.