ARK: Survival Evolved - fizetés a hibavadászatért

  • Írta: fojesz
  • 2015. június 28.
  • Érdekesség
Link másolása
Érdekes ajánlattal rukkoltak elő az ARK: Survival Evolved fejlesztői: ha olyan hibát tudsz mutatni a srácoknak, amely kihasználása esetén negatívan hat a játékmenetre, illetve a szerverek stabilitására, 200 dollárt kapsz cserébe.

Habár az Early Accessben futó ARK: Survival Evolved már a témaválasztása miatt is nagyon tetszik nekünk, a játék fejlesztőinek legújabb akciója még inkább erősítette a szimpátiánkat: a készítők pénzdíjas hack-, illetve exploit-vadászatot indítottak, olyan hibákat keresnek, amiket ha kihasznál valaki, akkor negatívan befolyásolhatja a játékmenetet, illetve a szerverek stabilitását.


A Steamen 200 dollárt ígérnek minden ilyen felfedezésért, és már be is számoltak három játékosról, akik pontos, a hiba reprodukálhatóságát lehetővé tevő leírással jelentkeztek náluk (ezen a címen). Megjegyezték ugyanakkor, hogy csak és kizárólag olyan hackek érdeklik őket, amelyekkel nem tud mit kezdeni a VAC (aimbotokkal például nem is érdemes próbálkozni), és a hivatalos szervereken zajló multiplayert érintik.

A fejlesztők azt is megjegyzik, hogy minden beküldést megvizsgálnak, és esetenként olyan hibák felfedezéséért is hajlandók fizetni, amelyek ugyan nem számítanak exploitnak, de a játék stabilitása szempontjából kritikusak.

4.
4.
mestermagyar
#1: Dehogy lennél. Mert csak akkor vezetnék be ha tökéletes játékot adnak ki.
3.
3.
Lacek896
2.
2.
TryGun
#1: Hát szerintem nem igazán ,mert a sok no-life gamer folyamatosan csak ezekre vadászna és mire te oda jutnál hogy találtál 1-et addigra ők már 10-et és azt az egyet amit te találtál azt már egy hónapja megtalálták volna stb
1.
1.
Lacek896
Néhány AAA-s játéknál lenne hasonló, már rég gazdag lennék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...