Később Xbox One-ra is jöhet a NieR: Automata

Link másolása
A NieR: Automatát egyelőre PlayStation 4-re és PC-re jelentették be, viszont úgy tűnik, hogy az Xbox One-tulajok is reménykedhetnek. A fejlesztők szerint később akár Xbox One-ra is megjelenhet majd a játék.

2017 február 23-án jelenik meg a NieR: Automata PC-re és PlayStation 4-re, jelen állás szerint azonban az előddel ellentétben az új címből nem készül xboxos kiadás. A játék producere, Yosuke Saito azonban egy interjúban elárulta, hogy nem kell végleg lemondani az Xbox One-os verzióról - a játék sikerességétől függ, hogy készül-e port a Microsoft konzoljára.

Az úriember emellett azt is megerősítette, hogy a NieR támogatni fogja a PlayStation 4 Prót és 4K-s felbontásban is játszhatunk majd. Azt azonban nem árulta el, hogy natív felbontásban vagy felskálázva fut-e majd a cím.

12.
12.
Necreon
#8: Persze, mert mind tudjuk hogy a bevétel sikere egyet jelent a kritikai sikerrel, design értékkel, művészi megvalósítás (ha van kiemelendő) értékével.

Neked bsszameg Hollywood-ban a helyed, ott nagyon sok ilyen hozzád hasonló hozzáértő ember van akik sorra erőszakolnak meg minden legendát és fossák a látványmozikat tartalom nélkül.
11.
11.
kamgecam
#9: http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=514&article=&contentpage=1

"Manapság egyre inkább a túlzások jellemzőek a véleménynyilvánításra. Amikor azt mondjuk egy játékra, hogy game of the year, amikor azt mondjuk egy játékra, hogy hatalmas csalódás, gyakorlatilag csak a szakadékot növeljük egyes stílusok és egyes játékok és azok rajongói között - nem szükséges minden játéknak az adott kategória Egyértelmű Legjobbjának vagy Legutolsó Szemétkupacának lenni. A végletek világában a Nier egy bukás - a valóban a játékot magát megvizsgáló szemlélődők azonban egy egyedi darabot, egy emlékezetes pillanatoktól roskadozó kincseskamrát találhatnak majd. A Nier valódi problémáinak felsorolásához még csak háromig sem kell folytatnunk a számolásunkat: hiányzik mögötte a soktízmilliós büdzsé, és hiányzik mellőle néhány hónap csiszolás, hogy a főszereplő mozgása minden egyes játékmenetben (platform, lövölde, mászkálás,harc) folyamatos és ne furcsa legyen. A büdzsé hiányával azonban egy középszerű grafikus motorral kellett dolgozniuk, a mozgás kérdését pedig vagy megszokjuk, vagy nem - azon múlik minden, hogy mennyire szeretnénk egy változatos, valóban egyedi helyszíneket, kiemelkedő zenéket, különös (néha pejoratívan, néha azonban szívszorítóan az) történettel bíró játékkal játszani a sok modern lövölde és a klasszikus témákat újra és újra feldolgozni próbáló szerepjáték mellett. Ha mindenképpen a technikai tökéletességet és az emészthető sztorit tartjuk szem előtt akkor is, ha így elesünk az érdekesebb daraboktól, akkor a Nier nem lesz jó választás - a kalandjátékok kedvelői azonban jobban teszik, ha lenyelik az első órák kellemetlenségeit, és alaposabban ránéznek erre a valóban érdekes és tartalmas játékra.
A Nier az, ami akkor történik, ha a Twilight Princess és az Ico találkozik, egy kevésbé kivilágított mellékutcában - nem feltétlenül illenek össze, de hogy egyedi a végeredmény, az tagadhatatlan."

Pont az ilyen egyedi gyöngyszemeket szeretem. :)
10.
10.
Gykrizsi
#8: Az 1. Jó, a 2. Sem rossz, de a harcrendszer egy szar, technikailag egy katasztrófa.
9.
9.
Gykrizsi
#7: Az első játékkal nem játszottam, de jót még nem hallottam róla. Nem is értettem miért várják ennyire a 2. Bár ha más fejleszti, akkor lehet jó.
8.
8.
user101
#7: A mirrors edget is halálra dícsérte mindenki, mégis ordenáré bukás volt mindkét rész... Hangos kisebbség... ;)
7.
7.
kamgecam
#3: Akkor nem értem hogy mit szeretnek benne annyira, miért lett kult játék a gamerek körében?Csak jó benne valami?Ha annyira középszerű lenne akkor nem dicsérné túl még pár fanatikus sem.
6.
6.
keiji maeda
#5: nem a tesztelőkre gondolok.
5.
5.
PaprikaJancsi
#3: 7 pontot nem érte el az első rész. Mi van benne túl dicsérve ?
4.
4.
keiji maeda
És hogy az új részhez is hozzá szóljak , számomra nagy kérdőjel , mivel a platinum games csinálja így már vélhetően lesz rendes kombó rendszer és nem csak egy gomb nyomogatós játék de mivel a Square Enix számomra már óriási csalódás így nem fizetek be előre hogy ez a játék jó lesz
3.
3.
keiji maeda
#2: Én végigtoltam , de mit ne mondjak túl van dicsérve, semmi extra nincs benne .... ráadásul teljesen unalmas a nyílt világ nincs benne élet csak nagy puszatág, az ellenfelek teljesen egyformák és kevés van kábé 3-4 fajta, és az összes főbosz csak azokat a piros gömböket lövöldözi , nálam kínszenvedés volt végig játszani. Abban az esetben szerezd meg ha nagyon potom pénzért jutsz egyszer hozzá , de sajnos mivel ritkaságnak számít drágán lehet csak megtalálni.
2.
2.
p3ti
Előző Nier állitólag nagy mesteralkotásra sikeredett. Nekem sajnos full kimaradt a játék :S
1.
1.
kamgecam
Ez tuti natív 4k lesz.Elég minimalista a látványvilága.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...