Június elején jön a Galaxis Őrzői-játék folytatása

  • Írta: zoenn
  • 2017. május 27.
  • Megjelenés
Link másolása
A Guardians of the Galaxy: The Telltale Series második epizódjára már nem kell sokat várunk. A készítők szerint az Őrzők sztorija egy titokzatos új ereklye körül forog - június elején mindenki lecsaphat a folytatásra.

A készítők bejelentették a Guardians of the Galaxy: The Telltale Series második epizódjának megjelenési dátumát. Az Under Pressure névre keresztelt folytatás június 6-án landol PC-n, Xbox One-on, PS4-en és mobilokon.

Természetesen az első részben meghozott döntéseink nyomán folytatódik a sztori, melyben az Őrzők rájönnek arra, hogyan kell használni a korábban megszerzett titokzatos új ereklyéjüket. Új szövetségesekre tesznek szert, és az egész galaxist felkutatják a válaszokért - de vajon meddig tudják elkerülni üldözőiket?

A szezonbérlet 20 dollárba, egy-egy epizód pedig 5 zöldhasúba kerül. A jövő héten vélhetőleg befut az Under Pressure trailere is.

4.
4.
exonic
#3: A Telltale féle "játékok" inkább interaktív filmek, ahol a döntéseid befolyásolják annak menetét. A játékmenet ebből adódóan nem egy nagy durranás, de ahogy a második hozzászóló is megírta, a remek történetek miatt feltétlen érdemes kipróbálni azoknak akik szeretik a jó sztorikat. Én személy szerint a Walking Dead játékuk óta az összeset megvettem a Batmant kivéve, egyiket sem bántam meg, roppant szórakoztatóak.
3.
3.
ilovenancythompson
#2: köszi ez informatív volt.
2.
2.
Gorrister
#1: 2005-től 2012-ig jó játékokat készítettek. 2012 óta amiket csinálnak arra se mondanám, hogy rosszak csak éppen ezek már nem játékok.
Ha csak a sztori érdekel próbáld ki, ha játszani is akarsz akkor felejtős.
1.
1.
ilovenancythompson
Jók ezek a telltale-series játékok?
Nem próbáltam egyet sem még.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...