Itt a Metal Gear Survive utolsó előzetese

  • Írta: zoenn
  • 2018. február 20.
  • Videó
Link másolása
Ez lesz az első olyan Metal Gear, amihez semmi köze nem volt Hideo Kojimának, hozzánk pénteken fut be a kooperatív lövölde. A Konami ma a launch trailerrel kedveskedett, amely szépen összefoglalja a játék lényegét.

Nem a legjobb ajánlólevéllel érkezik a Metal Gear Survive, elvégre a Konami és Kojima szakítása után egy egyszerű rókabőrnek tűnik a játék. Persze a korábbi bétatesztek már sokakat meggyőztek arról, hogy a spin-off saját jogán is érvényesülhet. Nem hiszed? Nézz bele a kampány első órájába!

Részletes karakterszerkesztő, erőforrás-menedzsment, fegyvercraftolás és zombikkal teli zord telep vár ránk február 22-én PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

9.
9.
gorbesz
#7: Sztem is jo. Embereknek el kene mar engedni ezt a kojima dolgot. Jo helyen van az a sajat studiojanal
7.
7.
Bnecne
Szerintem én vagyok az egyetlen akinek tetszik a játék :P. Mondjuk én eddig egyetlen egy MGS-sem játszottam szóval lehet azárt mert nincs mihez hasonlítani.
5.
5.
FlexSteel
Nem lesz itt már Silent Hill soha. Szerintem attól végleg el lehet köszönni. Van egy olyan érzésem, hogy ez a játék volt az utolsó próbálkozása a Konaminak konzolokra.
Ez is olyan erőltetett már, hogy messziről bűzlik. Mintha kényszerből még valami összekapart fost kiadtak volna jelezvén, hogy még egyenlőre nem tűntek el, de szerintem ennyivel is lesz az annyi.
2.
2.
azureknight0715
Silent hill kéne inkább, bár mégse mert azt is csak elbasznák, maradjon meg szép emléknek..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...