Cyberpunk 2077 - boldogok a modkészítők!

  • Írta: fojesz
  • 2021. január 29.
  • Letöltés
Link másolása
A hétvégi frissítést követően is akad még letöltenivaló a Cyberpunk 2077 játékosai számára: a CD Projekt RED elérhetővé tette a hivatalos modding eszközöket, emellett egy gyorsjavítás is érkezett a legutóbb game-breaking bughoz.

Noha már korábban is készültek modok a Cyberpunk 2077 PC-s verziójához, a CD Projekt RED a napokban kiadta a hivatalos modding eszközöket, így most már semmi nem állhat a játékosok által készített tartalmak útjába. A fejlesztőcég szerint egyébként a programokat folyamatosan frissítik majd a későbbiekben is.

Befutott ezenkívül az 1.11-es gyorsjavítás is valamennyi platformon: a hétvégén ugyan megérkezett a Cyberpunk 2077 első nagyobb frissítése, mint kiderült, az egy olyan bugot is hozott magával, amely lehetetlenné tette az előrehaladást a játék egy pontján. Egész pontosan a Down on the Street küldetéssel volt probléma, amelyben az eseményeket Takemura holohívása lendítette volna előre, ő azonban a hiba miatt csak bámulta a játékost, beszélni már nem beszélt.

A CD Projekt RED a patch érkezése előtt négy lépésben vázolta fel, hogyan lehet megkerülni a dolgot, de ez sem segített mindenkin. Ezenkívül a hétvégi frissítés a lootrendszerbe is hozott egy exploitot - ezt a hibát jelenleg is vizsgálják a készítők, addig ezt a részét a játéknak visszaállították a javítás előtti állapotba.

10.
10.
Mortis
#8: Az egészen biztos. Pl. nem hittem a szememnek, mikor tegnapelőtt, az uccsó küldetés közben egy szellőzőnyílás fedelénél a kinyitás mellett megjelent a 'search for components' command egy másik gombra kalibrálva; a megnyomásával kaptam egy üzenetet, hogy '0 component gained' én meg csak fogtam a fejem ,hogy ezek képesek voltak bennehagyni a játék egyik főküldetésnél egy teljesen kivágott funkciót. eszem megáll. emellett imádtam a játékot, de a második végigjátszásom jó sokára lesz csak esedékes.
6.
6.
tyber16
#2: Komolyan mondom a CDPR a legbalfaszabb stúdió valaha! A világ csicskái és kész csoda hogy még üzemelnek :D Náluk vannak a világ legalkalmatlanabb és legbénább programozói! :D Ezek a szerencsétlenek még patchelni sem tudnak! :D A witchereknél ugyanez volt hogy a patch-ek rontottak a játékon és kellett egy év meg egy enchaned edition hogy játszható legyen a programjuk! Ezek a nyomorékok 14 év alatt se tanultak meg programozni! :D Az összes witchernél is ugyanez volt hogy bugos volt mint az állat, és a cyberpunk se különb :D Nekem nincs bajom velük de komolyan szánalmas hogy 3 witcher után is képesek ilyen nyomorék állapotban kiadni egy játékot és a patchel még rontanak is rajta! :D Igazi balfék banda :D Kár mert amúgy az íróik tök ügyesek és a dizájnerek is jó munkát végeznek de a technikai csapatuk egy vicc, egy röhej :D Bethesdával kezet foghatnak és mehetnek közösen kocsmázni :D
Az hagyján hogy képtelenek egy játékot normális állapotban kiadni (bár ez is szánalmas szerintem és nem érdekel hogy milyen mizéria volt a fejlesztésnél mert kiadták a játékot és a pénzt elkérték érte zokszó nélkül) de hogy még a beígért patch ront is rajta, behoz egy game breaking bugot amit egy hotfixel sem képesek 1 hét alatt rendbe hozni.....kész vicc, pedig alapból amúgy nincs bajom velük mert jó játékokat csinálnak de technikai szinten nevetséges amit leművelnek. :D Az a baj mondanám hogy nem érdemlik meg a szarzuhatagot amit kapnak de sajnos hazudnék :D Kár hogy rajtuk csattan az ostor, mert sok más kiadó is megérdemelné de basszus ezzel a balf.szkodással ők is rászolgáltak. :D
4.
4.
Gábor36
#3: Hát végülis a kocsid ott lett. :D
3.
3.
Ooorky
#2: Nekem meg szarabb mint volt :D
1.0-ában néhány grafikai glitch-en kívül mást nem láttam, itt meg behívom az autót, az meg függőleges belezuhan a talajba és felrobban XD
2.
2.
Rókalesőcipő
Semmivel nem lett kevésbé bugosabb mint egy hónapja. Direkt megvártam az 1.1-et a második végigjátszás előtt és még mindig olyanokba botlok hogy a fejemet fogom. A megjelenéskori bugok még most is megvannak. Az a rész mikor hazavisznek tolókocsiban, feszkó Johnyval, ülök a zuhany alatt, felkelek egy vicc. Visszaveszem a szerkóimat, lenézek a testemre és ugyanúgy pucér vagyok, életcsík nullán, a gránátok meg a gyógyszerek el vannak tűnve. A tárgyak stat táblája bebugol és ott marad a képernyő jobb alsó sarkában stb stb.
1.
1.
Ooorky
Közben Switch eshop-jából eltávolítják a Witcher Complete edition-t, külön lesz megvásárolható az alapjáték és a dlc-k, természetesen összességében drágábban, mint eddig...

Rip cdpr.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...