Hamarosan újra hallunk a Dying Light 2 felől

  • Írta: Baloo
  • 2021. június 24.
  • Teaser
Link másolása
A jövő héten újabb videóbemutatót tart a lengyel Techland, amelyben a Dying Light 2: Stay Human egyik újabb aspektusát járják majd körbe részletesebben a fejlesztők.

Folytatódik a Techland Dying 2 Know címmel elindított streamsorozata, amiben a közelgő játékuk, a Dying Light 2: Stay Human egy-egy szeletébe engednek betekintést a nagyérdeműnek. Hogy az új videóban pontosan miről is lesz szó, az egyelőre még nem derült ki, de mivel a legutóbbi alkalommal lerántották a leplet a játék premierdátumáról, ezért remélhetőleg most is valami nagy dobással készül a lengyel csapat.

Az viszont már biztos, hogy az adás július 1-jén, magyar idő szerint 21 órakor indul majd, így ha nem szeretnétek lemaradni a Dying Light 2: Stay Human legfrissebb újdonságairól, akkor érdemes lehet pirossal bekarikázni a naptárban a fenti dátumot.

A Dying Light 2: Stay Human december 7-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, de ha addig sem bírnátok ki zombik nélkül, akkor érdemes lehet belekukkantanotok az idei E3 Future Games Show és PC Gaming Show műsorába, hiszen ezek alatt is fel-felbukkant a Techland üdvöskéje.

1.
1.
bitbandita
Majd ezzel is úgy lesz mint az előző résszel: a kiadás után 3év múlva lesz majd olyan gépem, hogy mindent maxra húzva is játszani tudjak :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...