E3 2021: Ez történt a PC Gaming Show-n

  • Írta: fojesz
  • 2021. június 14.
  • Bejelentés
Link másolása
Az éjszaka folyamán lezajlott az idei PC Gaming Show, amely a műsorvezetők szokásos ökörködése mellett egy nagy rakás trailert és bejelentést hozott. Összefoglaltuk nektek a történéseket!

Ha egyben néznéd vissza a műsort, itt megteheted, alább azonban minden bejelentést felsorolunk, így biztosan nem marad lesz semmiről!

Arboria (PC)

Augusztusban kilép a korai hozzáférésből a Dreamplant hack & slash dungeon crawlere.

Chernobylite (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S)

Újabb kedvcsinálót kaptunk a Chernobylite-hoz, amely július 28-án lép ki a korai hozzáférésből.

Chivalry II (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S)

Noha a Chivalry II már megjelent, a fejlesztők így is készültek újdonsággal: bemutatkozott az első premier utánra szánt pálya, a Galencourt, amelyet ingyenesen tölthetünk majd le. A készítők szerint hamarabb érkezik a frissítés, mint gondolnánk.

Citizen Sleeper (PC)

Sci-fi szerepjáték, ahol minden azon múlik, hogy hányast dobsz a kockákkal.

Death Trash (PC, PS4, Xbox One, Switch)

Ha mindig is egy olyan szerepjátékra vágytál, amely pixelgrafika mellett is tocsog a vérben, jó helyen jársz! A Death Trash augusztus 5-én landol a Steam Early Access-szekciójában.

Dodgeball Academia (PC, PS4, Xbox One, Switch)

Úgy tűnik, rákaptak a fejlesztők a kidobósra, a brazil Pocket Trap például olyan szerepjátékon dolgozik, amelyben egy kezdő játékosból kell bajnokot faragnunk. A srácok komolyan vették a feladatot: a valós idejű összecsapásokat bossharcok és az idő elleni küzdelem színesíti!

Dying Light 2: Stay Human (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S)

A Dying Light 2 volt a PC Gaming Show egyik legnagyobb címe, sajnos azonban új látnivalót nem kaptunk a játékból, mindössze egy interjút az egyik fejlesztővel. Ő arról mesélt, hogy miként befolyásolja a játékmenetet a napszakváltozás.

EVE Online (PC)

Noha az EVE Online riasztó lehet az újoncok számára, a CCP Games összedobott egy új weboldalt, az EVE Academyt, ami segít eligazodni nekik.

Far: Changing Tides (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch)

Folytatást kap idén a Far: Lone Sails, ezúttal azonban a végtelen senkiföldje helyett a végtelen vizeken hajózunk majd.

GigaBash (PC, PS4)

Ha a Godzilla vs. Kong nem lett volna elég, tegyetek egy próbát a GigaBashsel, amely egy felülnézetes brawler kaijukkal és óriásrobotokkal a főszerepben. A játékban négyen bonthatunk majd le komplett városrészeket.

Hello Neighbor 2 (PC, Xbox One, Xbox Series X/S)

Új előzetessel köszönt be a PC Gaming Show-ra a Hello Neighbor folytatása.

Humankind (PC)

A Sega és az Ampitude is képviseltette magát a műsorban, igaz, némi bennfentes tartalommal: a játékban a PC Gaming Show egyik műsorvezetője, Frankie Ward is fel fog bukkanni.

Icarus (PC)

Augusztus 11-én landol a Steamen a DayZ atyjának, Dean Hallnak a legújabb túlélőjátéka. Mutatunk hozzá egy új trailert:

Ixion (PC)

Bemutatkozott a jövőre megjelenő Ixion, amelyben egy űrállomást kell felépítenünk és menedzselnünk. A játékban a Frostpunkhoz hasonlóan vastagon kapunk narratívát és túlélőelemeket is.

Killing Floor 2 (PC, PS4, Xbox One)

Természetesen a Killing Floor 2 sem hiányozhatott a PC Gaming Show műsorából, a játék a június 22-én rajtoló Interstellar Insanity eseménnyel képviseltette magát.

Lakeburg Legacies (PC)

Ez a középkori városépítő nem csak a látványvilága miatt tűnik a tömegből, hanem egy fontos mechanikájával is: beavatkozhatunk a lakók szerelmi életébe.

Lemnis Gate (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S)

Időhurkos mechanikával operáló, körökre osztott multiplayer lövölde a Lemnis Gate, amely augusztus 3-án érkezik, míg a nyílt bétatesztelése júliusban indul. Ahogy korábban írtuk, a játék már a premierje napján Game Pass-támogatást élvez majd.

Lumberhill (PC, Switch)

Az Overcooked!-féle partirecept favágós koncepcióval is kiválóan működik. Megjelenés az év végén.

Mechajammer (PC)

A Mechajammer eredeti címe Copper Dreams volt, és néhány évvel ezelőtt sikeres kampányt csinált végig a Kickstarteren. A szerepjátékot a nyolcvanas évek akciófilmjei inspirálták, csekkoljátok!

Naraka: Bladepoint (PC)

Augusztus 12-én kerül boltokba a Naraka: Bladepoint, amely egy közelharcra és nindzsás ugribugrira kihegyezett battle royale-játék lesz. Húsz dollárt kóstál, és a PC Gaming Show-n, illetve a műsor előtt levetített kedvcsinálóból az is kiderült, hogy a láncfűrész és a lándzsa is a bevethető fegyverek között lesz.

New Blood-játékok

Nem lenne teljes a PC Gaming Show, ha nem kapnánk egy kedvcsinálót a New Blood játékaiból: terítéken a Fallen Aces, az Ultrakill, a Dusk 82, az Amid Evil kiegészítője, az Unfortunate Spacemen, a Faith: The Unholy Trinity, a Gloomwood és a Dusk különféle modjai. A Gloomwood műsoron kívül egy ötperces gameplayt is kapott.

Next Space Rebels (PC, Xbox One, Switch)

A Next Space Rebelsben rakétákat készítünk házilag, majd a kilövésről videót készítünk, és megosztjuk azt az interneten - ha jól megy, dől a lé! Idén ősszel várható.

Orcs Must Die! 3 (PC, PS4, Xbox One, Stadia)

Egy év exkluzivitást követően, július 23-án PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is ellátogat az Orcs Must Die!-sorozat harmadik része. Még több ork, még több fegyver, még több csapda, még több minden!

Pioner (PC)

A Pioner le sem tagadhatná, hogy a S.T.A.L.K.E.R. ihlette, azonban mindenképpen érdemes lesz rá odafigyelni: remekül néz ki, és a single playert multiplayer elemekkel dobták fel a fejlesztők.

Project Warlock 2 (PC)

Folytatódik a Project Warlock 2, a lövölde korai hozzáférésű változata július 29-én érkezik a Steamre.

Rawmen (PC)

A Rawmen is visszatérő szereplője ennek az E3-nak, a multiplayer-orientált játékban egy fokkal komolyabban veszik a hőseink a kajacsatát, mint ahogy azt mi űztük az iskolában. A címben nyolc fő eshet egymásnak a legkülönfélébb játékmódokban.

SacriFire (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch)

A kilencvenes évek JRPG-i ihlették a Pixelated Milk 2022-ben érkező fejlesztését, amely épp nagyban gyűjti a pénzt a Kickstarteren.

Silt (PC)

Mintha a Limbo és az Abzu találkozna, azzal a csavarral, hogy itt átvehetjük az irányítást az élővilág felett a továbbjutás érdekében.

Songs of Conquest (PC)

A Heroes of Might & Magic-játékok szellemi örököse lesz a Songs of Conquest.

Soulstice (PC, PS5, Xbox Series X/S)

2022-ben érkezik ez az akció-szerepjáték, amelyben két karaktert irányítunk párhuzamosan: a közelharcban jártas Briart, és a túlvilági képességekért felelős Lute-ot.

Steam Next Fest (PC)

A héten rajtol a Steam Next Fest, ahol a legkülönfélébb játékok demóit próbálhatjátok majd ki a különféle leárazások mellett.

The Wandering Village (PC)

A The Wandering Village is ismerős lehet már erről az E3-ról: a városépítő különlegessége, hogy egy hatalmas állat hátán kell felhúznunk a falucskánkat.

They Always Run (PC)

Az idén megjelenő They Always Runban egy idegen fejvadászt alakítunk majd, aki változatos feladatokat teljesít szerte a galaxisban. Eközben főleg darálni fog, ami szerencsére nem esik nehezére, hiszen egy harmadik karral is rendelkezik.

Tinykin (PC)

Platformer, amelyben a Pikminhez hasonlóan segíthetnek minket a továbbjutásban a játék világának kis lényei.

Vampire: The Masquerade - Swansong (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch)

A Big Bad Wolf single player szerepjátékában három különféle képességekkel rendelkező vámpírt irányíthatunk majd: a mostani CG-előzetes a Malkavian-klán tagja, Leysha háttértörténetét mutatja be.

Warhammer 40.000: Chaos Gate - Daemonhunters (PC)

A Frontier gondozásában és a Complex Games fejlesztésében készülő taktikai szerepjáték is kapott egy teasert a PC Gaming Show-n.

WarTales (PC)

A WarTales egy középkori körítéssel felvértezett szerepjáték lesz, amelyben egy zsoldoscsapatot kell irányítanunk és életben tartanunk. A demóját a héten bárki kipróbálhatja a Steamen.

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

1.
1.
JohnSpartan
Az Orcs Must Die 3 várós nagyon!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...