Átlátszó loot boxokkal érkezik a FIFA 22

  • Írta: szlav
  • 2021. szeptember 19.
  • Hír
Link másolása
A FIFA Ultimate Team továbbra is az EA egyik legnagyobb fejőstehene, az egyre terjedő szerencsejáték-ellenes korlátozások azonban megnehezítik a vállalat dolgát. A köztes megoldást idén ismét az átlátszó kártyacsomagok jelentik majd.

A FIFA Ultimate Team kártyanyitogatós rendszere idén júniusig olyan közel állt a videojátékos szerencsejátékhoz, amennyire azt csak univerzálisan legális keretek közt elképzelhetjük, a jogi rendszabályozások azonban mára rákényszerítették az Electronic Arts pénznyomdáját a változtatásra. A stúdió idén nyáron a Festival of FUTball alkalmával bemutatta az új megoldását, amelynek hála némi csavarral már a vásárlás előtt belenézhettünk a népszerű játékmód kártyacsomagjainak tartalmába.

Az új rendszert többnyire pozitívan fogadták a játékosok, de persze az sem mellékes, hogy így az EA sem esett el a fizetőképes felhasználók egy jelentős részétől. Nem meglepő tehát, hogy a FIFA 21 megtartotta ezt a rendszert, illetve az is magától értetődő, hogy a hamarosan érkező FIFA 22 is transzparens loot boxokkal, az úgynevezett Preview Packokkal érkezik - ezt a minap erősítették meg a játék hivatalos weboldalán.

Az EA leírása szerint a FIFA Ultimate Teamhez vásárolható (vagy FUT Coinnal feloldható) Premium Gold és Premium Silver digitális kártyacsomagok a nemrégiben megismert módszer szerint "átlátszó" csomagolással érkeznek majd, így a vásárlás előtt láthatjuk majd a pontos tartalmukat. Ha tetszik, amit látunk, azonnal megvásárolhatjuk őket, ha azonban el szeretnénk vetni őket, akkor 24 órát kell várnunk arra, hogy belenézhessünk egy újabb csomagba. Úgy tűnik tehát, hogy a kísérleti jelleggel indított rendszer bevált, a stúdió nem változtat a jelenlegi szisztémán.

A FIFA 22 egyébként október 1-jén érkezik PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Stadiára, illetve a Legacy Edition formájában Nintendo Switchre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...