Hivatalos: PlayStationre is megjelenik a The Ascent

  • Írta: fojesz
  • 2022. február 24.
  • Bejelentés
Link másolása
A Curve Games hivatalosan is megerősítette a korábbi pletykákat, és valóban megjelenik PlayStation-konzolokra a The Ascent. Ráadásul már nem is kell sokat várnunk a premierre!

A pletykák óta lényegében nyílt titok volt, de most már hivatalos: PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is megjelenik a The Ascent. A Curve Games bejelentése szerint március 24-én számíthatunk a premierre, az előrendelők pedig egy különleges rakétavetőnek örülhetnek majd.

A Neon Giant cyberpunk akció-szerepjátéka egyébként tavaly nyáron jelent meg eredetileg PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re - Game Pass-támogatással természetesen. Mi nagyon szerettük a tökéletes körítése és a pörgős csatái miatt, és a kooperatív módot is nagyra értékeltük benne.

 

3.
3.
GemForge
Valóban nagyon hangulatosan fullad sajnos unalomba ez a kaotikusan gyönyörű giccsparádé... pedig olyan jó is lehetne!
De helyenként annyira durván bekezdenek a csapatostul támadó rettenetesen brutál ellenfelek, hogy mire ráeszmélsz, hogy baj van, addigra meszeltek. Na ekkor elindulsz újra... és vagy sikerül, vagy nem. Ráadásul ezek a szinte randomnak tűnő "tüskék" a te szinteddel skálázódnak, szal okoskodni és ügyeskedni kell, hogy elkerüld/túléld ezeket a szitukat.
Na ennyire meg nem jó a játék sajnos.
Pedig... de hagyjuk... ebből is látszik, hogy milyen nehéz is valóban jól kiegyensúlyozott és végig érdekfeszítő játékot készíteni. És ez nem a nehézségen múlik. Ott van pl. a Death's Door. Az is nehéz, de a giccsességen kívül mindenben küröket ver a The Ascentre.
2.
2.
crytek
Ezt is jó lenne már befejezni... csak gáz szituba kerültem olyan küldit kaptam bármerre mentem sokkal nagyobb szintűek állták az utamat és szarrá löttek mindig azt otthagytam a vérbe...
1.
1.
Shao Kahn
JELENJEN MEG DOBOZOSAN!!!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...