Októberben indul a Battle Shapers korai hozzáférése

  • Írta: zoenn
  • 2023. augusztus 18.
  • Korai verzió
Link másolása
Még a júniusi Future Games Shown mutatkozott be a Metric Empire első játéka, amelyben a gyors és őrült lövöldözés keveredik durva bossharcokkal. Október elején már indulhat a próba!

Miközben Ada, a Csataformáló újjáéledt, hogy megdöntse a nagyhatalmú Overlordokat, akik elfoglalták New Elysium futurisztikus városát, sietnie kell, hiszen át kell törnie magát a robotellenségek hordái között. Szerencséje segítője is akad Meemo személyében, aki értékes intelmekkel szolgál, miközben belép egy Overlord tornyába és harcol egészen a csúcsig.

Adát irányítva fejleszthetjük fegyverarzenálunkat, új képességeket nyithatunk meg a tornyok feltérképezése során, melynek tetején ott vár minket az újabb főellenség. Ha a kísérleted kudarcba fullad, nincs minden veszve, csupán az addigi fejlesztéseknek kell búcsút mondanod. A roguelite műfaj sajátossága, hogy egy tökéletes futást kell abszolválnunk a pályán, a legyőzött Overlordok után új erőkre teszünk szert, ám a nehézség idővel egyre csak nő.

A Metric Empire ígérte szerint tovább finomítja és bővíti az elképesztően színgazdag játékot a jövőben, szorosan együttműködve a közösséggel. A korai hozzáférés 2023. október 3-án indul a Steamen.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...