17 év után kap folytatást a Hellgate: London

  • Írta: pandaril
  • 2024. március 28.
  • Bejelentés
Link másolása
A franchise eredeti alkotója új stúdiójával készíti majd egy az egyelőre csak projektnévvel rendelkező alkotást. A fejlesztés még nagyon korai szakaszban jár, így konkrétumokat egyelőre nem tudni a játékról.

A 2007-es Hellgate: London sok szempontból jelentős alkotás volt, nem kifejezetten a sikeressége miatt, hanem mert számos dizájnbeli megoldása későbbi játékokban is visszaköszön, mint például az MMO-s küldetésrendszer vagy a random generált pályák. Ennek ellenére a sorozat nem igazán nőt nagyra, és egy tokiói spinoffot leszámítva nem lehetett hallani róla semmit sem, viszont a rajongói kemény mag továbbra is aktív.

Most viszont a franchise atyja, Bill Roper bejelentette, hogy új stúdiójával, a Lunacy Gamesszel egy új Hellgate-játékon dolgoznak. Az egyelőre csak projekt szinten létező játék a Hellgate: Redemption munkacímre hallgat, és Unreal Engine 5-ben készül, kiaknázva a motor nyújtotta technológiai lehetőségeket. Roper azt ígéri, hogy a sorozat új bejegyzése úgy játékmechanikák, mint a lore terén is hű lesz az idén 17 éves első részhez.

3.
3.
DragonBleacPiece
emlékszem balázs haveromnál toltam ezt a gimiben , hogy telik az idő..
2.
2.
pandaril
#1: Valóban, ezt javítottuk. Az lapsus linguae miatt elnézést, az észrevételért köszönet!
1.
1.
crytek
Ha nem lesz olyan baromi unalmas mint a régi akkor jöhet..

Van egy elírás a cikkben "Hellblade-játékon dolgoznak" gate lesz lesz nem blade :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...