A versenyzés hőskora előtt tiszteleg a Forza Motorsport frissítése

  • Írta: szlav
  • 2024. április 9.
  • Letöltés
Link másolása
Továbbra sem lép rá a fékre a Turn 10 Studios csapata. Klasszikus járgányokkal, egy új versenypályával és számos hasznos javítással érkezik a Forza Motorsport új, 7-es számú frissítése.

Már a kanyarban van (értsd: holnap este érkezik) a Forza Motorsport következő nagyobbacska frissítése, amely a tartalmi újdonságok mellett számos hasznos technikai és életminőségi javítást is hoz. Az Update 7 legfontosabb újdonsága az angol Brands Hatch versenypálya érkezése lesz, ami a gyors, de technikás kanyarjaival minden versenykategóriának megfelelő otthont ad majd.

Ebben a hónapban azonban egyértelműen a régi versenyklasszikusok kerülnek előtérbe, hiszen a Featured Tour és a Spotlight Cars is a 60-as, 70-es és 80-as évek legendás lélekvesztőit eresztik a pályára. A Featured Multiplayer szekciói alatt is megtaláljuk majd az adott hét versenyeit, legyen szó a klasszikus Formula mérkőzésekől, LeMans retro futamairól vagy a régivágású open-wheel autók versenyeiről.

Technikai fronton számos régóta hiányolt hibajavítás érkezik, így ha minden jól megy, kevesebb crasheléssel vagy végtelen töltőképernyővel találkozhatunk, illetve maga a fájlméret is lecsökken, kb. 15-20%-kal. Szintén hasznos újdonság, hogy pontosabbá válnak a közeli versenytársainkat jelző nyilak, melyeket mostantól alapbeállításként bekapcsolva hagynak a többjátékos futamokon. Reméljük, hogy ez biztonságosabbá teszi majd a versenyeket az alacsonyabb skill ratingeken is!

1.
1.
xanatos0911
“…számos hasznos javítással érkezik a Forza Horizon új, 7-es számú frissítése.”

Gondolom eliras.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...