Trónok harca MMORPG készülhet

  • Írta: osan
  • 2024. április 29.
  • Pletyka
Link másolása
Lapértesülések szerint Trónok harca MMORPG-t fejleszthet a Nexon csapata. A játék elméletileg a sorozat negyedik és ötödik évadja között fog elhelyezkedni időrendben és találkozhatunk ismerős arcokkal majd benne, ismerős hangokkal viszont nem biztos.

A Redanian Intelligence – a The Witcher, a House of the Dragon, LOTR-filmekkel foglalkozó oldal – értesülései szerint új masszív-többjátékos alkotás készül a Trónok harca világában. A játék északon fog játszódni elméletileg, közel A falhoz és Winterfell-hez, sőt ismerős karakterek is fel fognak benne tűnni, de csak kinézetre, hiszen a pletykák szerint nem térnek vissza az eredeti színészek szinkronizálni az alkotást – viszont az „új” hangok majd megpróbálják a lehető legjobban leutánozni Kit Harringtonékat.

Elméletileg teljesen egyedi karakterünk lehet majd, akit MMO lévén mi készíthetünk el. Lesz egy kisebb történetszál is, egy kampány, azonban erről nem tudni sokat – ahogy az egészről sem. A hivatalos bejelentésig valószínűleg nem is fogunk tudni több biztos információt a játékkal kapcsolatban. Sajnos az sem tisztázott, hogy jelenleg milyen állapotban van a fejlesztés, így nem tudni, hogy a bejelentésre mikor számíthatunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...