Jövő márciusban jelenhet meg a Dragon Age: Dreadwolf

  • Írta: osan
  • 2024. május 8.
  • Pletyka
Link másolása
Lapértesülések szerint még ebben a fiskális évben meg fog jelenni a következő Dragon Age-játék, vagyis legkésőbb 2025. március 31-ig számíthatunk rá – legalábbis a pénzügyi adatok azt mutatják, hogy a stúdió így számol.

Az Electronic Arts pénzügyi terveiből kiderül, hogy ebben a fiskális évben kettő, még be nem jelentett címet fognak kidobni a piacra, amiből az egyik a Dragon Age: Dreadwolf – olvasható az Eurogamer riportjában. A másik cím elméletileg egy partneri projekt lesz, melyet kiadóként felügyelnek csak, de nem ők fejlesztenek – mint a nemrég megjelent Tales of Kenzera: Zau esetében is történt.

A pénzügyi jelentésből még kiderül, hogy erre a két „nagyobb” címre számíthatunk csak az évben, a többi projekt mind sportokhoz köthető, így az EA Sports College Football 25, a Madden 25 és az FC 25 is terítéken van, míg az NHL 25 valószínűleg télen fog megérkezni.

A Dragon Age: Dreadwolf esetében már hallhattuk, hogy 2025 előtt ne számítsunk rá, illetve azt is, hogy a Mass Effect-csapat és Mark Darrah is besegítenek a fejlesztésben.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...