A Mass Effect-csapat és Mark Darrah is segítenek a Dragon Age: Dreadwolf fejlesztésében

  • Írta: szlav
  • 2023. március 28.
  • Hír
Link másolása
Habár a BioWare fantasy szerepjátéka már játszható alfastádiumban áll, az utolsó nagy hajrára beszervezték az új Mass Effect fejlesztőit is. Ráadásul a széria egykorai fejese, Mark Darrah is visszatért a projekthez.

Már a februári szivárgásokon is jól látszott, hogy alakulgat a Dragon Age: Dreadwolf, a fejlesztőkre azonban még sok munka áll, mielőtt kiadhatnák a széria negyedik nagy felvonását. A hírek szerint az utolsó, kritikus fejlesztési szakaszra a csapat alaposan kibővíti az erőforrásait, az BioWare ugyanis a projektre állította a másik belső fejlesztőbrigádját is - azt a csapatot, akik az új Mass Effect előkészületeit végzik - fedte fel a GamesBeat.

A jelentős fejlesztői erőforrások mellett ráadásul a franchise egyik megkerülhetetlen alakja is a fedélzetre került. Mark Darrah a Dragon Age-trilógia vezető producereként egyengette a széria útját, egészen a 2020-as távozásáig. Az úriember azonban most visszatért a BioWare csapatához, ahol tanácsadói kapacitásban segíti majd tető alá hozni a szerepjátékot.

"Jelenleg keményen dolgozunk a Dreadwolf csiszolásán, céltudatosan összpontosítva azokra a pontokra, amelyek a rajongók számára a legfontosabbak. Az új játékélményt igyekszünk mélyen összekötni a széria örökségével, melyben Mark Darrah segít majd bennünket tanácsadóként. Darrah óriási tapasztalata a Dragon Age-en való munkában hatalmas segítség lesz a számunkra. Büszkék vagyunk rá, hogy a csapatunkban tudhatjuk őt, hiszen az ő vezetésével biztosítva lesz, hogy megvalósuljanak a játékkal kapcsolatos elképzeléseink." - nyilatkozta Gary McKay, a BioWare ügyvezető igazgatója.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...