Háromméteres szobrot nyerhetnek az Elden Ring fanok

  • Írta: aronsz
  • 2024. május 9.
  • Hír
Link másolása
Ehhez nem kell mást tenni, csupán készíteni egy előzetest a játékhoz, amelyek közül aztán a legjobbat egy hatalmas szoborral fogja díjazni a Bandai Namco. A fődíj mellett pedig van lehetőség további nyeremények begyűjtésére is.

A Bandai Namco US az X-en tett közzé egy felhívást, amiben arra kéri a videó készítésben jártas rajongókat, hogy készítsenek egy saját előzetest az Elden Ringhez. Persze nem ingyen, a győztes jutalma egy 10 láb, nagyjából 3 méter magas szobor lesz. Az előzetes maximum 5 perces lehet és YouTube-ra, X-re vagy Vimeóra kell feltölteni, majd a linkkel lehet beszállni a versenybe.

A legjobb előzetes készítője egy életnagyságú Messmer the Impaler szobrot nyer, míg a legjobb narratívával, akcióval illetve rendezéssel rendelkező alkotásokat egy-egy Melania-karral jutalmazzák. A legviccesebb, legjobban hangszerelt és a legjobb páncél dizájnnal rendelkező előzetesek pedig egy-egy Messmer the Impaler sisakot érnek majd.

A nyereményjátékkal a nyáron érkező Shadow of Erdtree megjelenésére készülnek a fejlesztők, amiről már tudjuk, hogy ez lesz a játék egyetlen kiegészítője, azonban ha több DLC-t nem is szeretnének a készítők, a folytatástól azért nem zárkóznak el.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...