SGF 2024: PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelenik a Call of Duty: Black Ops 6

  • Írta: szlav
  • 2024. május 25.
  • Pletyka
Link másolása
Úgy tűnik, hogy továbbra sem engedi el a múlt konzolgeneráció kezét a Call of Duty. Egy nagy áruház előrendelési listázása szerint PlayStation 4-re és Xbox One-ra is befut majd a Black Ops 6.

Tizenegy évvel ezelőtt, 2013-ban kerültek piacra a nyolcadik konzolgeneráció nagy gépei, az Xbox One és a PlayStation 4. Ez videojátékos léptékben hatalmas idő, és mivel már az Xbox Series X/S és a PlayStation 5 is a negyedik életévüket tapossák idén, egyre több fejvakarásra ad okot, amikor az AAA-játékok továbbra sem engedik el az előző generáció platformjait. A megfejtés persze nem agysebészet: a mai napig rengeteg játékosa van a kiöregedő konzoloknak, ezt a bázist pedig úgy tűnik, továbbra sem kifizetődő elengedni.

Ahogy azt már a címben is olvashattátok, úgy fest, hogy Xbox One-ra és PlayStation 4-re is megjelenik az idén ősszel érkező Call of Duty: Black Ops 6. A hír a kifejezetten CoD-hírekre specializált Charlie Inteltől érkezett, akik egy Redditen közzétett poszt alapján kiszúrták, hogy az amerikai GameStop áruház listába szedte a Black Ops 6 előrendelési opcióit. A listán az Xbox Series X, a PlayStation 5 és a PlayStation 4 szerepel. Az Xbox One nem került fel a táblázatra, ám ennek bizonyára az az oka, hogy a Microsoft sok más játékhoz hasonlóan cross-gen kiadásként árusítja majd a Black Ops 6-ot.

Mindez persze egyelőre még csupán szivárgás és szóbeszéd, így a június 8-án esedékes nagy Xbox Games Showcase-ig tartsuk ezeket a híreket kartávolságban! Egyelőre csak némi teasert kaptunk a várhatóan októberben érkező játékról, ám már azok is elég érdekesnek tűnnek.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

10.
10.
crytek
Amit már tudni lehetett immáron hivatalos

https://news.xbox.com/en-us/2024/05/28/play-call-of-duty-black-ops-6-day-one-game-pass/
9.
9.
crytek
#8: Játékiparban ez max az usereket érdekli.A MS meg majd a milliárdokat számolgatja amit ez a "fos" "szar" "moslék" "hulladék" és minden legalja szó permutációja cod hozni fog majd nekik
8.
8.
Lorthirash
Ez a tény garantálja hogy ez egy copy paste hulladék lesz megint.
7.
7.
negyven2
Mondjuk érthető, hiszen a Call of Duty PlayStation-ös playerbase 48%-át a PS4-es játékosok teszik ki! És bár konkrétan nem ehhez tartozik sorosan, de a az is érdekes adalék, hogy a Sony aktuális jelentéséből kiderült, hogy a 2024 üzleti évük végén (2024. március 31), az akkor mért 118 millió havi aktív felhasználóknak az 50%-a (majdnem 60 millió fő), még mindig PS4-en játszik!
6.
6.
White Falcon
Nagyon várós! Ja nem... :D
5.
5.
crytek
#4: Game pass miatt ezt már sose kell megtenni szerencsére
4.
4.
JinjeR
#1: Az már vagy 10 éve nem fejlődik...
én is kb annyi ideje nem vagyok hajlandó megvenni egyiket se
3.
3.
Ca$Hman
De jó, akkor megtudom venni még 2 platformra teljes áron. Szeretem összehasonlítani a különböző verziókat, így általában mindenre előrendelek egy adott gamet.
2.
2.
Anti crytek
Felőlem aztán kenyérpirítóra is megjelenhet, csak ne tegyék be a game pass-be!
1.
1.
crytek
Akkor ismét nem fejlődik a grafika...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...