További tartalmak jönnek a Dead Island 2-be

  • Írta: zoenn
  • 2024. május 10.
  • Hír
Link másolása
Egy éves lett a Dead Island 2, és a múlt hónapban futott be a második sztori DLC hozzá, amiről azt hittük, hogy az utolsó tartalmi bővítés lesz, de a Dambuster Studios ránk cáfolt, nem állnak le a támogatással.

Áprilisban debütált a Dead Island 2 második sztoribővítménye, a SoLA, amely pont az alapjáték egyéves szülinapjára futott be. Egy új blogbejegyzésben a fejlesztő megköszönte a rajongók támogatását, hiszen már több mint hétmillió játékos értek el, akik 24 milliárd zombit mészároltak le.

Ami viszont a legjobb, hogy a Dambuster továbbra is elkötelezett az őrült játék mellett, folyamatosan támogatni fogják minden platformon. A srácok a következő hónapokban ígértek új részleteket a várható frissítésekről.

Lehetséges, hogy a régóta vár New Game Plus mód is bekerül a kalapba, így úgy is végigjátszhatjuk a kampányt, hogy megmaradnak a meglévő fegyvereink és fejlesztéseink, miközben a kihívás is nőni fog. A korábbi pletykák egy hordamódot is kilátásba helyeztek Neighborhood Watch címmel. Viszont minőségi, fizetős sztori DLC-kre sem mondanánk nemet.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...