SGF 2024: Júniusban visszatér a Devolver Direct is

  • Írta: zoenn
  • 2024. május 24.
  • Rendezvény
Link másolása
A kiadó megerősítette, hogy Devolver Direct éves nyári bemutatója június 7-én visszatér, és vélhetőleg ugyanolyan könnyed show várható, mint az utóbbi években. Persze csak ha vevő vagy az ilyen fajta humorra.

Az idén 15 éves független kiadó nem hagyja ki a szokásosnak mondható nyári bemutatóját, a Devolver Direct adására június 8-án, magyar idő szerint hajnali 3-kor kerül sor. Kicsit szerencsétlen időpont ez a mi időzónánkban, viszont élőben követheted nálunk és a Devolver Digital csatornáin is.

A Devolver Direct ugyanazon az estén lesz, mint a Summer Game Fest premierje is, reméljük az onnan érkező rengeteg bejelentés és látnivaló mellett nem sikkadnak el a kissé tébolyult kiadó termékei. Az biztos, hogy az idei Devolver Directen feltűnik a kiadó kabalája, Volvy is.

Egyelőre nincs hír arról, hogy milyen játékokat láthatunk a közvetítésen, csak azokból tudunk mazsolázni, amit korábban már bejelentettek. Ezek közé tartozik a The Plucky Squire, a Skate Story és az Anger Foot is.

Júniusra számos más bemutatót is időzítettek a cégek, a jövő hónapban lesz az Xbox Games Showcase, a Nintendo Direct és a Ubisoft Forward is a fentebb már említett Summer Game Fest mellett. Nincs okunk siratni a végleg törölt E3-at.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

1.
1.
silkgoat
Majdnem az egyetlen kiado akinek erdemes a jatekait kovetni :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...