Grounded PC, XBOXONE, XSX

Túlélőjáték az Obsidiantól, amely a házatok kertjében játszódik.
1590130800

Hamarosan demóval jelentkezik a Grounded

A Grounded koncepciója a következő: hangyaméretűre zsugorodtál, ezért a legapróbb lény is óriási veszélyt jelent számodra. A saját kertünkben való túlélősdit június elején kipróbálhatjuk PC-s és xboxos demóban is.
1586872800

Húsz perc a Groundeddal

Érkezett egy hosszabb gameplay videó, amelyben az Obsidian Entertainment munkatársai mutatják be nekünk a túlélőjátékukat. Habár a Grounded csapatban igazán jó móka, a demó kedvéért egyedül merészkedtek ki a hátsó udvarra.
1586527200

A Grounded választ ad a pókiszonyra

Az araknofóbiától szenvedők a Grounded előzetesét látva egy pillanat alatt eldönthették, hogy inkább kihagyják az Obsidian furcsa túlélőjátékát. A fejlesztők szerencsére rájuk is gondoltak.
1586336400

Miről szólt az év első Inside Xbox-adása?

Tegnap tartotta a Microsoft az év első Inside Xbox-adását. A stream elsősorban a játékokról szólt, várhatókról és már megjelentekről is, de az új Xbox-konzolról is hallhattunk egy keveset.
1586193752

Inside Xbox műsorral jelentkezik holnap a Microsoft

Kedden este szállítja a Microsoft az év első Inside Xbox műsorát. Habár az új konzolról, az Xbox Series X-ről nem lesz most szó, a rendezők egyéb érdekes meglepetésekkel készül a nézőinek.
1573799400

X019: Grounded - az Obsidian új fejlesztése

Egy percig sem lazsál az Obsidian Entertainment, alighogy boltokba került a The Outer Worlds, már jön is a következő fejlesztésük, a Grounded. Kisebb csavar a történetben, hogy ezúttal egy túlélőjátékot kapunk a brigádtól.