Half-Life: Alyx PC

VR-játék formájában folytatódik a Half-Life.
1576252802

Half-Life: Alyx - nem lesz multiplayer mód benne

A The Verge interjút készített a Half-Life: Alyx egyik fejlesztőjével, Robin Walkerrel, aki néhány érdekesség mellett azt is megerősítette, hogy a Half-Life VR-kitérője nem tartalmaz majd többjátékos módot.
1575028817

A Half-Life: Alyx miatt elfogyott a Valve Index

Nagyon jót tett a Valve Index eladásainak a múlt héten bejelentett Half-Life: Alyx. A Road to VR magazin szerint Kanadában és az Egyesült Államokban gyorsan elkapkodták az összes VR-szemüveget.
1574424041

Half-Life: Alyx - komoly lesz a gépigénye

Közel 12 éve már, hogy utoljára örülhettünk egy Half-Life-játéknak. A tegnap bemutatott Half-Life: Alyx sajnos csak VR-szemüvegekkel lesz játszható, ráadásul a gépigénye is erősnek ígérkezik.
1574365200

Half-Life: Alyx - megérkezett az első előzetes

A Valve tudja, hogy mivel lehet rábeszélni a játékosokat a VR-headset vásárlására. A várakozásoknak megfelelően megérkezett a Half-Life: Alyx első előzetese egy csokor 4K-s screenshot társaságában.
1574265600

Szivárognak a részletek a Half-Life: Alyxről

A Valve tegnap hivatalosan is megerősítette a világ leghihetetlenebbnek tűnő pletykáját: VR-játékként tér vissza a Half-Life. A Half-Life: Alyxből hamarosan többet is láthatunk, néhány részlet azonban már most kiszivárgott róla.
1574154000

Tényleg érkezik a Half-Life VR-játék

A korábbi pletykákat megerősítve a Valve hivatalosan is bejelentette a Half-Life: Alyx érkezését. A nagyszabású VR-játék a legendás játéksorozat befejezetlenül maradt történetét folytathatja majd.