PSP

A Sony apró kézikonzolja, a handheld piac legmeghatározóbb alakja, a PSP.
1312891251

Lángra kapott a Sony londoni raktárközpontja

A mai bulvárhírünknek köze lehet a brit fővárost napok óta sújtó tüntetésekhez és utcai zavargásaihoz, melynek elszenvedője az Enfieldben található Sony raktár is, mely kiterjedt tűzkárokon esett át. A vállalat képviselője szerint a sajnálatos esemény befolyásolhatja az áruszállítások ütemét is.
1311854400

Visszaestek a PlayStation 3 eladásai

Megérkezett a Sony első pénzügyi negyedéves jelentése is, amely szerint jelentősen visszaestek a PlayStation 3 eladásai az elmúlt három hónapban. Ettől függetlenül a játékeladások továbbra is nőttek, és a Sony biztos benne, hogy az üzleti év végére több konzolt passzol majd el, mint tavaly.
1311509436

55 csoportos per indult a Sony ellen

Biztosítója szerint nem kevesebb, mint ötvenöt csoportos keresetet nyújtottak be a Sony ellen az áprilisban történt hackertámadás miatt. Azt nem tudni pontosan, hogy a vállalat mekkora perköltségekkel számol, de az biztos, hogy a felhasználók kárait egyedül kénytelen megfizetni, a biztosító nem térít meg semmit.
1310036400

Megint a Sony a legértékesebb márka Ázsiában

Bár a vállalat óriási vesztességgel zárta a legutóbbi pénzügyi évét, és a PlayStation Network feltörése sem tett jót a reputációjának, az ázsiaiak körében továbbra is a Sony számít a legjobb márkának. Bár a piaci elemzők szerint a luxuscikkek gyártói népszerűbbek lehetnének, Ázsiában nem tudnak labdába rúgni.
1309939200

Felújított PSN-felületet tesztel a Sony?

A Microsoft nem aprózza el a dolgot, s körülbelül kétpercenként teljesen átalakítja az Xbox Live felépítését, hogy az alkalmazkodjon az éppen aktuális igényekhez, vagy a többi, frissebb, a cég által kiadott termékhez. Ezzel szemben a Sony szépen leragadt a már megszokott régi külsőnél. Egészen idáig?
1309791162

HWSW: Xperia Play teszt - mehet a PSP a kukába

Az okostelefonok már ellepték a társadalmat, köztünk vannak. A terjedés magával hozza azt a helyzetet, hogy egy modelltípus már nehezen elégíti ki az igényeket, így elkezdenek jönni a specializált eszközök. Az idei év legjobb hibridje a kézi játékkonzol és a telefon találkozása, a Sony Ericsson Xperia Play.
1309780809

Véget ér a Sony Welcome Back programja

A PlayStation Network tavaszi kisiklása okán a japánok igyekeztek némileg kiengesztelni a játékosokat ingyenes játékokkal és 30 nap PS Plus hozzáféréssel - ám egy csoda sem tarthat örökké, július 5-én véget ér a Welcome Back program. Ha lemaradsz, nincs mit tenni - így jártál.
1309413631

Visszavonul Ken Kutaragi a Sony éléről

Jelentős változások történnek a PlayStation brand elnöki hierarchiájában. A konzol atyjaként is emlegetett Ken Kutaragi lemondott a Sony Computer Entertainment tiszteletbeli elnöki posztjáról, helyét Kazuo Hirai és Andrew House veszi át. A vezetőségváltás nem érinti a játékosok eddig megszokott normáit.
1309244400

Jönnek a PSP-s duplacsomagok

Most, hogy a PlayStation Vita megjelenése vészesen közeledik, elérkezett az ideje a jobbnál-jobb PSP-s akcióknak. A Sony új duplacsomagjaiban két játék kap helyet, ráadásul igen kedvező áron - kár, hogy egyelőre semmi hír nincsen afelől, hogy Európában megjelennek-e a pakkok.
1309154400

GeoHot már a Facebooknak dolgozik

Emlékszünk még a fiatal hackerre, George Hotzra? Ő törte fel a PlayStation 3 firmware-jének védelmét, és tette lehetővé custom firmware-ek futtatását a konzolon. Úgy néz ki, hogy megérte a fáradozás és a sok bíróságra járás, az úriember ugyanis most a Facebooknál kapott munkát, és jól érzi magát.