Sherlock Holmes: Chapter One PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Nyitott világú előzményjáték az új Sherlock Holmes-adaptáció.
1624008720

Sherlock Holmes: Chapter One - az álcázás mestere

Tegnap érkezett egy hosszabb gameplay videó a Sherlock Holmes: Chapter One-ról, amely a játék helyszínéül szolgáló sziget főbb területeit és hősünk álcázási lehetőségeit mutatja be alaposabban.
1623488400

E3 2021: Infó- és trailercunami az IGN Expóról

World War Z, Death's Gambit, Tunic, Chernobylite, Sherlock Holmes: Chapter One, Steelrising és Two Point Campus: csak néhány cím, amely új hírekkel vagy kedvcsinálóval jelentkezett az IGN Expo műsorában.
1619521200

Sherlock Holmes: Chapter One - újabb Q&A

A Frogwares képviseletében Sergey Oganesyan újra összeszedte a leggyakrabban felmerülő kérdéseket a Sherlock Holmes: Chapter One-nal kapcsolatban. Választ kapunk arra, hogy ki Jon, lesz-e folytatás, és hogy terveznek-e más platformokkal is.
1616511600

Gameplay traileren a Sherlock Holmes: Chapter One

Az ígéreteknek megfelelően nemrég a Frogwares leszállította a hosszabb verzióját a Sherlock Holmes: Chapter One legutóbbi előzetesének, amiben immáron két és fél percen keresztül leshetünk bele a nyomozó legújabb kalandjába.
1613113200

Ezek voltak az Epic Spring Showcase bejelentései

Tegnap este tartotta meg az Epic Games Store az első Nintendo Directhez hasonló műsorát, a Spring Showcase pedig hozott is magával egy-két izgalmas bejelentést: lássuk, hogy mi fért a húszperces adásba!
1611302400

Sherlock Holmes: Chapter One - a fejlesztő válaszol

A Sherlock Holmes: Chapter One bejelentése óta viszonylagos csönd van a játék körül, ezért a fejlesztők most leülnek velünk, hogy megválaszolják a leggyakrabban feltett kérdéseket.
1598899740

Túrázás a Sherlock Holmes: Chapter One szigetén

Egy új kedvcsinálóval és egy rövid fejlesztői naplóval jelentkezett a Sherlock Holmes: Chapter One, amely nyitott világgal és egy olyan előzménytörténettel várja a rajongókat, amiből kiderül, hogyan lett a híres detektív az, aki.
1592152200

Ezek voltak még a Future Games Show vendégei

A Future Games Show-n a nagyobb játékok mellett (melyekről önállóan írtunk) sok kisebb cím is helyet kapott. Ezek előzetesek vagy fejlesztői bemutatók révén hallattak magukról, és ebben a cikkben gyűjtöttük össze őket.
1590435420

Bemutatkozott a Sherlock Holmes: Chapter One

A lovecrafti kitérőt követően újra Sherlock Holmes-játékot fejleszt a Frogwares, a Sherlock Holmes: Chapter One ennek ellenére bizonyos elemeiben emlékeztet majd a The Sinking Cityre.