Returnal PS5

Roguelike-elemekkel megspékelt akciójáték PS5-re a Resogun fejlesztőitől.
1624971600

Felvásárolta a Housemarque csapatát a Sony

Nem csillapodik a PlayStation Studios éhsége, hiszen újabb fejlesztőcsapatot kebelezett be a cég. Ezúttal azzal a finn brigáddal bővült a vállalat portfóliója, akiknek legutóbb a PlayStation 5-exkluzív Returnalt köszönhettük.
1620810000

Ilyen elismeréseket kapott a kritikusoktól a Returnal

Az év egyik ígéretes PlayStation 5-exkluzív címét, a Returnalt az újságírók szinte csak elismerő szavakkal illették, most pedig ezekből válogatva nézhetünk meg egy összeállítást a legújabb trailerben.
1620028800

Brit toplista: Pokémonok és idegenek

Két igazán jelentős játékpremiert köszönthettünk az elmúlt héten, így nem meglepő, hogy ez a két cím került a brit toplista elejére is. A New Pokémon Snap lett az első befutó, nyomában a Returnallal.
1619794800

Returnal - fél óra gameplay a megjelenésre

Ma került boltokba a Returnal, a Sony és a Housemarque csapata pedig egy félórás gameplay videóval készült a premierre: fejlesztői kommentár mellett figyelhetjük, hogyan próbálja túlélni Selene az Atropos megpróbáltatásait.
1619697600

Returnal teszt

Selene űrhajója romokban hever az isten háta mögötti Atropos nevű bolygón, ahol minden bokorban veszély leselkedik rá. Ráadásul kezdi elveszíteni a józan eszét, és még a halál sem jelent számára kiutat ebből az őrületből.
1619622000

Megérkezett a Returnal launch trailere

Két nap van már csak hátra a Returnal megjelenéséig, a Housemarque és a Sony pedig egy launch trailerrel emlékeztet minket erre. Egy akciódús montázsban veszik sorra, mi vár ránk ebben a roguelike-lövöldében.
1619416800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Április utolsó hetét sem lepik el a játékmegjelenések, de minden platformon találunk nagyobb címeket, amikre érdemes várni. Befut például a New Pokémon Snap, a Returnal és az xboxos Second Extinction is.
1618416000

Ellenük küzdünk a Returnalban

Egy fél hónap választ már csak el minket attól, hogy kipróbálhassuk a Housemarque roguelike shooterét. A Returnal folyton változó bolygója tele van veszélyes ellenfelekkel, közülük ismerhetünk meg most néhányat.
1616752800

Ezek mentek a tavaszi Future Games Show-n

Az eredetileg az E3 pótlására létrehozott Future Games Show-t ismét elhozta nekünk a GamesRadar, amelyen közel negyven játék vett részt tegnap. Néhánnyal már foglalkoztunk külön, most jöjjön a többi delikvens!
1615989600

Sztorielőzetesen a Returnal

Selene, a mélyűri felderítő a felettesei parancsát megtagadva az Atroposra megy az úgynevezett Fehér Árnyék jeladást követve. Hamar mindentől elszakadva találja magát, fegyver nélkül, és ez elképzelhetetlen megpróbáltatásainak csak a kezdete.