The Dark Pictures: House of Ashes PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Sumer legendákra épít a The Dark Pictures harmadik fejezete.
1706972400

Távoznak a Supermassive Games alapítói

Joe és Pete Samuels a 2008-as alapítása óta vezették a horrorjátékokra specializálódott stúdiót, most viszont nemcsak a céget, de magát a videójáték-ipart is hátrahagyják.
1697043862

Hivatalosan is befutottak a PlayStation Plus októberi címei

Bár korábban már egy szivárogtató nyilvánosságra hozta a PlayStation Plus és a PlayStation Plus Premium játékainak egy részét, a Sony most hivatalosan is bejelentette a teljes listát.
1696849697

A PlayStation Plus Extra októberi felhozatala is kiszivárgott

Billbil-kun gyakorlatilag óramű pontossággal, minden hónappal napokkal a bejelentés előtt szivárogtatja a PlayStation Plus csomagjaiba kerülő játékokat. A PS Plus Extra előfizetői ezúttal hét újabb játéknak örülhetnek.
1670310593

David Harbour is szívesen szerepelne a következő God of Warban

David Harbour, Jodie Comerrel együtt, részt vesz egy videójáték készítésében, ám egy interjúban Harbour azt nyilatkozta, hogy szívesen vállalna szerepet a God of War következő részében is.
1659859200

Nem csak horrorjátékokat várhatunk a Supermassive Gamestől

A The Dark Pictures-antológia fejlesztőit már jó ideje a hátborzongató horrorjátékaikról ismerjük. Habár a stúdió nem tervez gyökeres változást, a jövőben másféle zsánerekben is kipróbálnák magukat.
1645452043

Új játékon dolgozhatnak az Until Dawn alkotói

Nagyon úgy néz ki, hogy a Supermassive Games egyszerre több vasat tart a tűzben, hiszen a The Dark Pictures-antológia és az állítólagos Until Dawn-remake mellett egy teljesen új játékon is dolgozik a stúdió.
1643731200

Öt Dark Pictures-címet jegyzett be a Supermassive

Úgy tűnik, jó sokáig folytatódik még a The Dark Pictures horrorantológiája. A szériáért felelős Supermassive Games logóstul levédette a The Devil in Me után érkező öt játék címét.
1639904415

Multiplayer játékon dolgozik a Supermassive?

Vadonatúj álláslehetőségeket hirdetett meg oldalán a Supermassive Games. A leírás szerint az Until Dawnt és a The Dark Pictures-antológia játékait is fejlesztő stúdió ezúttal egy multiplayer központú anyagon dolgozik.
1635326520

The Dark Pictures: House of Ashes teszt

A Supermassive Games csapata nem kis fába vágta a fejszéjét, amikor elindította a The Dark Pictures Anthologyt, hiszen az volt a feltett szándékuk, hogy a horror különféle zsánereit segítségül hívva belénk fagyasszák azt a bizonyost.
1634537340

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem lesz hiány játékmegjelenésekből, igaz, nagyágyúból jóval kevesebbet kapunk ezúttal: a következő napok legnagyobb gurításának a The Dark Pictures-sorozat következő felvonása ígérkezik.