Tomb Raider: Reloaded Mobil

Lara Croft újabb mobiljátékban szerepel.
1676271600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ismét sűrű hetünk lesz, a videojátékok és a filmek terén egyaránt. Vadiúj AAA-s címek, megkésett portok, indie nyalánkságok, régóta várt remasterek és mozis blockbusterek - bőven lesz miből válogatnunk.
1675270894

Lara Croft februárban visszatér a Tomb Raider: Reloadedben

A mobilos Tomb Raider dátumot kapott, sőt akik előregisztrálnak a játékra, megszerezhetik Lara páros pisztolyát arany skinben.
1667379641

Bezárja kapuit a korábban Square Enix Montréal néven ismert Studio Onoma

A stúdió új anyavállalata, az Embracer Group - ami csak idén nyáron vásárolta meg a stúdiót - kedd reggel jelentette be a változást.
1659160800

Úgy tűnik, annyi az új Tomb Raider-filmnek, Alicia Vikander nem lesz többet Lara Croft

Nem is olyan rég még arról számoltunk be, hogy bár a következő Tomb Raider-film sorsa bizonytalanná vált, Alicia Vikander alapvetően bizakodóan várja a jövőt. Most újabb fejlemények érkeztek - és nem éppen jók.
1658230320

Egyelőre nem tudni, hogy mi lesz az új Tomb Raider-filmmel

Erről Alicia Vikander, a Lara Croftot legutóbb megformáló színésznő beszélt egy interjúban. A hölgy szerint az MGM felvásárlása miatt leállt a projekt, és várják, hogy újra zöld utat kapjanak a munkálatok.
1651682040

Kiderült, hogy állnak a Tomb Raider-sorozat eladásai

A hét legfontosabb híre volt, hogy az Embracer Group felvásárolta a Square Enix nyugati stúdióit, ennek kapcsán tudtuk meg azt is, hogy pontosan hogy állnak most a Tomb Raider-sorozat eladásai.
1651479300

Breaking: a Square Enix több stúdióját is átveszi az Embracer Group

Ez az év a nagy felvásárlások éve, és íme, az újabb nagy bejelentés: a THQ Nordicot és a Gearboxot is magába foglaló Embracer Group bejelentette, hogy a Square Enix több stúdióját és számos címét megveszi.
1634821200

Mobiljátékos stúdiót nyitott a Square Enix

Londonban nyitott új stúdiót a Square Enix, amely free-to-play mobilos címekre fog koncentrálni elsősorban. Máris két játékon dolgoznak, amelyek közül az egyik a tavaly bejelentett Tomb Raider: Reloaded.
1611903600

Egyesítenék a Tomb Raider-idővonalakat a készítők

A Crystal Dynamics már javában dolgozik a Tomb Raider-sorozat jövőjén, és bár egy darabig ne várjunk bejelentést tőlük, azt már most elárulták a srácok: a jövőben egyesítenék a klasszikus sorozat és a rebootolt trilógia idővonalait.
1606208400

Mobilra érkezik a következő Tomb Raider

Újabb Tomb Raider-játékot jelentett be a Square Enix, ezúttal azonban elkanyarodunk a főszériától, egészen a mobilplatformokig. A Tomb Raider: Reloaded látszólag a sorozat első részei előtt hajt fejet.