Sifu PC, PlayStation

A klasszikus kungfufilmekből merít a Sifu.
1651052400

Sifu - ilyen tartalmak érkeznek idén

A Sloclap bemutatta, milyen tartalmi frissítésekkel készül az idei évre. Négy hullámban érkeznek majd az újdonságok, amelyek között jelmezeket, játékmenet-módosítókat és választható nehézségi szinteket is találunk.
1646298026

Egymillió eladott példánynál jár a Sifu

A Sloclap bejelentette, hogy újabb mérföldkövet lépett át a Sifu, legújabb játékukból ugyanis már most egymillió példányt sikerült értékesíteniük. A bejelentés mellé kaptunk egy köszönetnyilvánító kedvcsinálót is.
1644859855

Félmillió eladott példánynál jár a Sifu

Hiába borzasztóan nehéz játék a Sifu, a Sloclap legújabb verekedős kungfualkotása mégis óriási népszerűségnek örvend. A csapat Twitteren tett bejelentése szerint már több mint félmillió példányt adtak el belőle.
1644217245

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is ígéretes játékok megjelenéseivel számolhatunk, hiszen érkezik a Sifu, illetve az OlliOlli World, valamint az ázsiai piac után a nyugati régiót meghódítani készülő Lost Ark is. A mozikba pedig az Uncharted fut be.
1643920237

Látványos élőszereplős traileren a Sifu

Nyakunkon a Sloclap legújabb verekedős játékának, a Sifunak a megjelenése, amit a stúdió egy látványos, majdnem tízperces élőszereplős verekedős kedvcsinálóval vezet fel. A kungfu szerelmesei oda meg vissza lesznek tőle.
1643439600

Így kel életre a Sifu soundtrackje

A Sloclap következő bunyós játékát kívül-belül átjárja az ázsiai harcművészetek kultúrája, ehhez pedig egy megfelelően keleties zenei aláfestés dukál. A legújabb kedvcsinálóban közelebbről is megfigyelhetjük Howie Lee munkáját.
1642519560

Húsz cím, amivel játszanod kell 2022-ben

Idén is összeállítottunk egy listát azokról a játékokról, amelyekre oda kell figyelni a következő esztendő hónapjaiban. Lássuk hát, hogy melyek azok a címek, amelyekkel érdemes lesz játszanod 2022-ben!
1637910000

A Sifuban nem lesz választható a nehézség

A videojátékok esetében vissza-visszatérő téma, hogy kell-e választható nehézség. A Sloclap amellett tette le a voksát a Sifuval, hogy a játékost hagyni kell elbukni, tanulni és felülkerekedni az akadályokon.
1637308850

Két héttel előbb érkezik a Sifu

Az Absolvert is fejlesztő Sloclap két héttel előrébb hozta legújabb verekedős játéka, a Sifu megjelenését, így hamarabb vethetjük rá magunkat a játék látványos harcrendszerére, ami megtanít majd minket kungfuzni.
1634896800

Sifu - lessünk be a kulisszák mögé!

Néhány hónapot még várnunk kell a Sloclap stúdió látványos verekedős játékára, de ha kedvünk tartja, már most beleshetünk a kulisszák mögé. A legújabb videó a Sifu látványos harcrendszeréről árul el néhány érdekességet.