The Division: Heartland

Free-to-play mellékág a The Division-univerzumban.
1647943200

Új Immortals és Prince of Persia készülhet

A mindig megbízható Tom Henderson értesülései szerint a Ubisoft körülbelül húsz fejlesztéssel készül a közeljövőre. Ezek egy részének egy nagyszabású műsort is tervez tartani még az E3 előtt.
1635508800

Nem zárt szép pénzügyi félévet a Ubisoft

A Ubisoft közzétette a legutóbbi pénzügyi féléve értékelését. A franciáknak nem kedveznek a számok, mind a bevételeik, mind a nyereségük csökkent. A kimutatásokon túl a közeljövő játékairól is szó esett.
1624287600

Távozik a Ubisoft Massive vezetője

A Ubisoft Massive a francia kiadó egyik legfontosabb csapatává nőtte ki magát az elmúlt években, így aligha meglepő, hogy a stúdió vezetője úgy érzi: elért mindent, amit tudott, ideje átadni másnak a stafétát.
1623142800

A Ubisoft egy játékba vegyíti a Tom Clancy-címeket?

Egy szivárogtatásnak hála lebukott a BattleCat elnevezésű, multiplayer játéknak készülő alkotás, amelyben a Ubisoft a különböző Tom Clancy-címekből ismert szervezetek katonáit eresztené egymásnak.
1621238400

Kiszivárgott videón a The Division: Heartland

Javában zajlik a The Division: Heartland zártkörű bétája, és ahogy az ilyen esetben gyakran megesik, akadnak néhányan, akik fittyet hánynak a titoktartásra. Így kerülhetett fel az internetre a mai 28 perces videóanyag is.
1620838800

A minőségi free-to-play játékokra fókuszál a Ubisoft

A minapi pénzügybeszámolója során a Ubisoft részéről elhangzott, hogy a jövőben kissé visszább venne a prémium AAA-játékok sorozatgyártásából, és helyettük arra fektetné a hangsúlyt, hogy a free-to-play játékokat húzza fel AAA-szintre.
1620325800

Free-to-play címmel bővül a The Division-univerzum

A Ubisoft továbbra is kitörő sikernek értékeli a The Division-játékokat, és tovább tervezi tágítani az univerzum határait. Dolgoznak már egy mobilos játékon, de egy Heartland alcímű epizódon is, ami ráadásul free-to-play lesz.